Flyveturen har været laaang.. men det går. Jeg glæder mig til at komme hjem igen, og være sammen med Victoria. Det har været hyggeligt, men jeg har brug for at være sammen med min familie.

"Astrid, vi er her nu" siger Martinus og rusker i mig. "Jeg er vågen." Siger jeg og åbner mine øjne. "Vi sætter dig af, hjemme hos dig" siger Martinus og kysser mig på kinden.

"Jeg kommer til at savne dig" siger jeg og krammer ham. "Vi ser hinanden i skolen imorgen!" Siger han grinende. "Men der er lang tid til!" Siger jeg og laver sad face.

"Kommer også til at savneee diig" mumler han og griner. Jeg åbner bildøren og går ud og tager min kuffert. Jeg går hen imod hoveddøren og banker på. Min mor åbner døren. "Ihh! Hej skat! Velkommen hjem igen!" siger hun og krammer mig ind til sig. Min far kommer frem og krammer mig også. "Astrid!"udbryder Ella og løber hen imod mig. "Ellaaa!" siger jeg og svinger hende rundt. 

"jeg har savnet diig!" siger hun smilende. "Jeg har ogsåå savnet diig!" siger jeg og griner. - "Jeg har gave med til dig!" siger jeg. Jeg gav hende gaven. Hun trækker mig op og åbner gaven. "En taske? Tak?" siger hun lidt forvirret. "Det er en nunoo taske! Emma har den også og det har jeg også?" siger jeg grinende. Selvfølgelig vil jeg købe den til hende, nu hvor Emma, hendes bedste veninde har den, aha. 

"Tusind takK!" siger hun og krammer mig en gang til. - "Jeg synes at vi skal se film og hygge os resten af dagen!" siger hun og smiler, man kan se at hun har tabt sine to fortænder. "God ide Ella!" siger jeg smilende.


//Heej(: Jeg er igang med en julekalender! I kan allerede gå ind på min profil og save den til jeres bibliotek eller jeres reading list! Det handler om den her Pige, Victoria (Victoria_Pedersen)  der er sygt forelsket i Marcus Gunnarsen. Alle piger's drøm!(: Ahaha :) Bare tjek den ud(:

SKAL MØDE IDA PÅ LØRDAG! NU PÅ LØRDAG! IHHH!' IdaGunnarsen2102! glæder mighh! (;:

26 nov. 2018 

First kiss - M.G (Sæson 1+2+3)Read this story for FREE!