24. Kell nekem

427 29 1

-Shawn szemszöge-


- Hogy én?

- Te. - mondta szinte suttogva.

- És miért én? - érdeklődtem, mivel elég váratlanul ért a válasza.

- Hmm... Tudsz mindent. A sok-sok segítség, a lelki támasz, stb...

- De nem erre vagyok kíváncsi, hanem, hogy MIÉRT engem fogalmaztál meg mint kívánságot?

- Mert szerettem volna mindezt elmondani, megköszönni. Na, meg az, hogy konkrétan bármikor írhatok és megismerhetlek... Ez se egy rossz dolog. - nevetett.

- Különleges teremtmény vagy te Maja.

- Tudom, tudom, mondták már.

Kikészít a csaj...

- Most te jössz Mendes! Milyen volt tegnap a próba?

- Jól ment, csakúgy mint általában. A skacok iszonyatosan ügyesek, precízek és mindig koncentrálnak. Maximum tízszer lepróbáltuk az egészet, aztán egy kis szakmai megbeszélés jött.

- A szakmai megbeszélés mit takar? - faggatózott a telefon másik végéről.

- Titok. Egyelőre csak annyit mondok, hogy lesz egy kis meglepetés az előadás közben, ami igen alapos átbeszélést igényelt. Ezért is húzódott el minden. A gyűlést követően visszajöttem a hotelbe. Megfogadtam a tanácsod és szántam egy kis időt magamra is. Megnéztem egy filmet aztán lefeküdtem aludni.

- Szuperül hangzik. Hogy nem állandóan csak mész-mész és nem pihensz semmit. Szeretjük, amikor aktív vagy, amikor tevékenykedsz, de tudod néha féltünk. A többes szám a fandomra utal. Szóval, félünk, hogy esetleg túlhajtod magad. Persze csináld, mert látszódik mennyire imádod, de tudd, hogy hol vannak a határaid.

- Ez jól esik. Hogy aggódsz, aggódtok... És ne félj jó?! Tisztában vagyok a korlátaimmal. Azt hiszem. - mondtam tétován.

A békés kis eszmecserénket kopogások zavarták meg.

- Ki az?! - kiáltottam az szobám ajtaja felé, miközben elnézést kértem Majától. Kimásztam az ágyból, majd mire a fehér bejárathoz értem, az kinyílt és Andrew dugta be a fejét a helyiségbe.

- Reggelt! - üdvözölt lazán, pontosan az ő stílusához illően.

- Öhm, lenne egy kis elintézni valóm, mindjárt jövök. - közöltem a férfival, mire az egy bólintással jelezte, hogy rendben van.

- Maja, itt van Andrew és gondolom valami fontosat akarhat, szóval most leteszem.

- Oh, persze menj csak! Sok sikert estére!

- Még hívlak addig. Szia!

- Szia Shawn! - köszönt, s megszakítottam a hívást.

Gyorsan kerestem magamnak egy pólót és egy fekete farmert, azokat felkaptam és pillanatok alatt a menedzserem előtt álltam, várva, hogy közölje a mondandóját.

- Tehát Maja..?

- Ez hogyan jön ide? - vontam össze a szemöldököm értetlenül.

- Csak hallottam a kis csevejeteket.

- Aha, azaz hallgatóztál, igaz?

- Egy picikét. Viszont örülök, hogy fültanúja lehettem ennek, mert már régóta akartam veled a "lányos/barátnős" témáról társalogni. Csak ugye eddig nem volt miért. - vakargatta a tarkóját, hisz tudta, hogy számomra ez egy kissé kényelmetlen téma.

Serendipity [ SZÜNETEL ]Where stories live. Discover now