48.Dio/Pregnancy Test/

1.7K 88 4
                                    

Pjesme za ovaj nastavak:  Shakira-Empire

Ležim već dva dana u krevetu i ne mičem se.Ova mučnina nije normalna!Par puta sam na internetu pogledala svoje simptome i svi upućuju na isto 'trudnoća'.Ali ne!Ja nisam trudna!

Imala sam planove da odem na policiju i uvjerim ih da me Harry nije oteo,ali jednostavno nemam snage.Otići ću,to sigurno,samo ne sada.

U meni neka mala iskrica govori da odem u ljekarnu,kupim test za trudnoću i uvjerim se jednom zauvijek.Ali bojim se!Što ako stvarno jesam trudna s njim?Što da ja radim sa djetetom i još sa 21 godinom?Da napustim faks i brinem se o malom derištu?Hah,jedno veliko NE!

Nekako se podižem na laktove i naslanjam leđa na krevet.Uzimam mobitel sa moje lijeve strane i tipkam poruku.

*Dođi po mene!-L.xx*šaljem poruku Bell.Ona je jedina osoba koja mi u ovom trenutku ne ide na živce.

*L,gdje si ti?*nakon par sekundi stiže odgovor.Nisam s njom pričala još od onog dana u govornici.Još nisam sigurna dali me čula kad sam rekla da me Liam pokušao s-silovati.

*Kod kuće,molim te dođi što prije!-L.xx*otići ću u ljekarnu i kupiti taj glupi test!Makar i doznala da sam trudna.

*Ok,dolazim za pet minuta.*šalje zadnju poruku.Zabacujem glavu u jastuk i gledam u bijeli strop.Jedno o čemu razmišljam je o tome kako želim ćuti onaj hrapavi glas,vidjeti one zelene oči i kovrčavu kosu.Koliko god ga volim ne želim biti trudna s njim.Nije ništa vezano uz njega,ja jednostavno ne želim dijete u ovim godinama,možda negdje u dalekoj budućnosti.

Savijam se u luk od jakog bola u trbuhu.Kao da me netko probada nožem.

*Lol pred tvojoj kućom sam!Otvaraj.*nekako se ustajem i u papučama silazim niz stube.Svakim korakom sve više boli.

Otključavam ulazna vrata i gledam Bellino zabrinuto lice.Čim me vidjela zagrlila me.To mi je falilo prijateljski zagrljaj!

''Idemo!''-vučem ju za rukav majice i odvodim do njenog auta.Stajem ispred njega i čekam da ga otključa.

''Čekaj gdje mi to idemo?''-ugh…Bell molim te nemoj me ništa pitati!Tupkam nervozno nogom o pod i snažno uzdišem.Samo trebam jebeni test i ništa drugo.Gleda me  i ne pokreće se,samo čekam trenutak kada ću joj uzeti te ključeve,ukrasti auto i otići u glupu ljekaru.

''U ljekarnu i požuri se!''-naređujem joj,ali i ona se i dalje ne pomiče sa jednog mjesta.

Nestrpljivost se na meni nenormalno primjećuje.

''U tom?''-pogledom prolazi uzduž mene pa i ja spuštam glavu da vidim što gleda.Upravo sam bila nasred ulice u pidžami i nije me bilo briga.

''Da,a sada otvaraj ta vrata i vodi me do ljekare!''-govorim već pomalo ljutim glasom.

''Dobro..''-podiže ruke u znak predaje i već smo se za sekundu našle u njenom autu.Jak parfem je prevladavao u njemu.

....

Na putu do ljekare ispričala sam Bell sve što je trebala znati i blago rečeno ostala je šokirana.Samo sam preskočila dio sa mogućom trudnoćom.

Stajemo ispred zelene zgradice i govorim Bell da moram uzeti par lijekova.Već na samom ulazu vidim i preveliki red,savršeno.

Otvaram vrata i malo zvonce iznad njih napravilo je glasan zvuk u cijeloj ljekarni.Pogled  zaključavam na slobodnom šalteru.

Dolazim ispred njega i jedna žena me gleda ispod naočala.Crvena kosa i bijela kuta.

''Izvolite?''-govori onako bezvoljno i sa dosadom u glasu dok glasno uzdiše.

''Imate li test za trudnoću?''-pitam a ona me opet pogledala ispod naočala,pogledom provjeravajući koliko imam godina.

''Pričekajte tu.''-češka se po nosu i govori.Bijelom patikama koje odzvanjaju odlazi u drugu prostoriju.Tupkam prstima po staklenom stolu i razgledavam.Nisam često išla u ljekare i ovo je bilo nešto novo za mene.

''Evo..''-lagano baca bijelo rozu kutijicu na stol i tipka nešto na kompjuter.Jezikom prelazi preko donje usnice i onda izdiše.Na licu joj se vidi koliko joj je dosadno i koliko joj ide na k*urac ovaj posao.Iskreno i meni bi.

''To bi bilo 27 dolara!''-prekida moje misli i govori.Vadim novčanik  i  30 dolara.Inače bi čekala ostatak,ali sada nemam vremena.

''Izvolite!''-uzvraćam i spremam kutijicu u džep i odlazim van.

*

*

*

Oke Lola,znači dvije crtice trudna si,jedna nisi.Molim te budi jedna!Molim te budi jedna!

Moram čekati deset minuta prije rezultata.Ubrzano dišem i tupkam nogama o pod.I više sam nego nervozna.

Molim Boga u sebi da nisam.Mislim što će cura u mojim godinama sa djetetom.A ako ga ja ne želim,mogu misliti koliko ga tek Harry ne želi.Grizem usnice i ne mogu dočekati odgovor.

Napokon test se oglasio.Držim ga na obratnoj strani i bojim se okrenuti.

Jedva sebe nagovaram i lagano ga vrtim u ruci.

Dvije crtice…

Hejj,evo i mene.Dakle u ovom nastavku sam htjela da saznate samo da je Lol tananana trudna i ništa drugo.U idućem će biti i Flashback u Harry P.O.V.-u,pa ću napisati većinu bitnih stvari.Do tada Byee <3 xx

Ten Days With My Devil/h.s./Where stories live. Discover now