Lorena Edwards🌟

Even sta ik versteld... Zie ik het goed... Justin staat hier recht voor me. Justin Drew Bieber.. mijn Justin.

Hij kijkt me aan met een schrik in zijn ogen.. de schrik die laat zien dat hij me herkent. Niet alleen de schrik maar ook de manier waarop hij diep in mijn ogen kijkt..

', "Justin, je kijkt me weer zo aan" zeg ik en ik doe alsof ik het vervelend vind. Maar in tegendeel, ik zou willen dat hij eeuwenlang zo naar me zou kijken.. Je vraagt je af wat er zo bijzonder aan is.. De glinstering in zijn ogen of de manier waarop hij lacht..
"Lor, dit is waarschijnlijk een van de laatste keren dat je dit kan zeggen.." zegt hij aarzelend. Even sta ik versteld "Hoezo?" vraag ik me af. "Ik verhuis samen met mijn moeder naar de Verenigde Staten" ',

Focus Lorena. "Hallo, ik kom vandaag uw kamer schoonmaken" zeg ik voor zover het kan. Zijn bruine ogen zijn nog steeds strak op mijn ogen gericht.. Snel laat ik mijn hoofd zakken.

Ik krijg het gevoel alsof ik stik.. Dat hij me de grond in boort met zijn ogen.. Dat hij me nooit heeft vergeven.. Dat hij me haat..

Ik haal diep adem.. "Meneer, zou u uw kamer kunnen verlaten voor uw eigen gemak" vraag ik. Een ingestudeerde zin gelukkig.

"Nee" zegt zijn stem en ik kijk hem geschrokt aan. Zijn ogen staan woest en koud..

Ik pak mijn spullen en ga aan de slag.. De grote half uur lang laat hij me maar niet met rust met zijn ogen.. Ze volgen me overal waar ik naartoe ga..

Justin Bieber 🌟

Ik volg elke stap die ze zet, elke beweging, haar ademhaling.. Ik wil niks missen. Al die tijd heb ik haar al genoeg moeten missen, nu is het genoeg.

Ze is ook niet veel veranderd. Ze heeft nog steeds dezelfde blik als ze gefrustreerd of boos is maar het niet wil laten merken.. Haar kaken strak op elkaar, haar ogen die sneller knipperen dan normaal en haar wenkbrauwen die ze in bedwang probeert te houden. Lorena ik ken je gewoon te goed..

Maar de grote vraag; hoe is ze hier beland als schoonmaker.. Ik weet het, we hadden het vroeger niet echt goed. Zij niet en ik en mijn moeder al helemaal niet maar haar vader had een goed betaalde baan als vuilnisman.. Waarom laten ze godverdomme Lorena werken?!

Ze zucht en kijkt me eindelijk aan. Eindelijk met die grote ogen prachtige blauwe ogen van haar. Het lijkt alsof ze wat wil zeggen maar dan draait ze zich om.. Ze zet twee stappen richting de deur maar draait zich dan opeens om. "Meneer ik moet uw bed opmaken" zegt ze geïrriteerd. Ik moet glimlachen van de toon in haar stem en sta op en ga op de sofa naast de bed zitten. Ze laat haar hoofd weer zakken en maakt mijn bed op. Weer volg ik al haar bewegingen.

Als ze klaar is loopt ze met gebogen hoofd naar de deur en trekt hem open. Met een knal sluit de deur achter haar dicht.. En ik? Ik ga aan de drank om alles te vergeten...

Love, Hope and Drugs. (A Justin Bieber Fanfiction- Dutch/Nederlands)Lees dit verhaal GRATIS!