(sassy A/N: um ja, ik update dit inderdaad om half 6 sochtends want ik heb net keihard gedansd in de auto , want na 12 uur lang stilzitten uit italië ben ik hyper ja oke ik ben raar, maar dat weten de meesten al. maar ik heb dit dus geupdated omdat ik niet kan slapen en jullie het uiteindelijk hopelijk toch lezen? willen jullie vakantie verslagje a la lisanne? JA JA?)

okay dus hier zijn wat vragen die jullie hebben gesteld en die ik ga antwoorden bye ily.

1. WHY ARE YA SO AWESOME

idfk man. jij bent more awesome (:

2. WAAR HAAL JE DIE INSPIRATIE VANDAAN?

liedjes en films. VOORAL LIEDJES. ook films. eigenlijk beide evenveel i guess.

3. wat is je raarste droom ooit?

OH OH OH OH. ik was zegmaar met willemijn (@FANGIRLINGALLTIME) naar het fivesauce concert en ik zag zo niall als gitarist ineens. dus niall was bij 5sos gegaan en wij snapten het niet echt dus wij flipten helemaal omdat we vooraan mochten staan. dus we zagen 5sos en niall vooraan. nou et rare was was dat niall ons ging bellen ofzo en toen mocht ik naar een andere zaal en willemijn ging met niall idek. in die Andere zaal waren ze film aan t kijken met het licht aan ofzo. het was een bioscoopzaal en zo'n oude vriendin van mij zat achterin maar daar was geen plek meer. er was alleen nog maar plek vooraan bij een jongen met lang haar en een hoed op. NOU IK WAS LIKE DAT IS HARRY. maar ik flipte niet. mijn gedachtes waren zo: oh dat is harry laat ik er even naast zitten. en toen ging hij praten maar ik hoorde hem niet omdat hij dus heel zacht en langzaam praat en toen moest hij 3x herhalen wat hij zei en uiteidenlijk moest ie in mijn oor fluisteren en ik werd helemaal weer verliefd op dat kind en hij ging de kaart van de wereld laten zien omdat ze natuurlijk aan t touren waren en toen was de film over en kwamen alle fans op harry af voor een foto. en ik liep zo weg en hij zwaaide glimlachend naar mij en ik ook en toen kwam ik dus bij die oude vriendin en ik schreeuwde zo: IK HEB HARRY STYLES ONTMOET EN HIJ FLUISTERDE INMIJN OOR. en alles leek zo echt maar toen werd ik wakker. ik heb de rest van de dag over harry gedagdroomd. ik vond et wel apart want harry leek wel autistisch ofzo.

4. wil je een brownie?

nah. ik vind ze alleen lekker als ik ze zelf maak anders word ik er misselijk van. sORRY NO OFFENSE ILY.

5. heb je dieren?

ik ben zelf een aap dus eh. nee oke ik heb twee kleine katten. eentje heet guusje en is een irritant beest dat 24/7 je face aflikt ik maak geen grapje. en dan hebben we roosje de fatass die freaking dik is en eng want ze staart je aan en bijt je als ze opgewonden is.

6. als je een my little pony was, wat voor bibstattoo zou je dan hebben.

IK HEB DAN EEN TATTOO OP MIJN KONT VAN LOUIS' KONT BC CMON. DAT ASS.

7. denk je dat je 5sos zou verkopen voor een playstation?

GURL. die chicks hebben zelf een playstation dus ik ga gewoon lekker met hun op de playstation ha. maar als ze dat niet hadden ook niet want cmon. kIJK NAAR DIE CUTIE PIES HOW CAN U SELL THOSE.

8. nooit meer wifi of nooit meer larry?

WAT IS DIT VOOR VRAAG. dit is NIET OKE VOOR MIJN HART WANT IK LEEF OP WIFI EN IK LEEF OP LARRY WANT IK KIJK 24/7 LARRY VIDEOS OP VINE MAAR DAAR HEB IK WIFI VOOR NODIG DUS EH IK GA VOOR ALLEBEI IM SORRY.

9. zou je ooit een selfie willen met een regenboog net zoals 5sos?

EH JA WANT REGENBOGEN HEBBEN DE SASS

10. DO YOU EVER JUST LAY IN BED THINKING ABOUT LOUIS' ASS?

well duh. have you seen those bumps.

11. nutella of pindakaas

PINDAKAAS RULES BITCHES. who's in?

12. fave youtuber

probably lohantony, rebecca black, jennxpen en thatssojack en nog iemand maar dat weet ik even niet meer welke naam. AKA THE FAB FIVE. KIJK DIE FILMPJES EN JE GAAT HELEMAAL STUK. ik heb dat soort vrienden nodig in mijn leven gewoon

13. thee of koffie?

THEE OMG I cant live without it. PROBEER SPECULAAS THEE WANT DAT SMAAKT NAAR FRAPPUCHINO CARAMEL VAN STARBUCKS IK ZWEER JOU.

15. fave verhaal op wattpad?

ik denk phantom van seasidestyles en fighter van recxrds

16. fave song?

ROBBERS VAN THE 1975 EN ATEAM VAN ED SHEERAN BLIJFT GEWELDIG EN HEEL HET ALBUM VAN ED EN WORK VAN IGGY AZALEA OF HOE JE DIE NAAM OOK SCHRIJFT IS MIJN JAM OKAY BYE EN ALLES VAN JACOB WHITESIDES DOEI ILY

17. zou je ooit tattoeages of piercings willen?

nah.

18. wat is je lievelingsboek op wattpad?

nou ik vind locker 17 ook BEST WEL HEEL GOED.

19. 1d of 5sos

ONE DIRECTION BLIJFT MIJN MAIN OKAY THEY ARE SASSY AS FUCK BYE

20. unicorns of unicorns?

ik ga voor apen. kIJK NAAR HUN FACE. das toch hilarisch i mean.. cmon..

21. nooit meer verliefd zijn of altijd in het openbaar vervoer bij een vreemde op schoot zitten.

nooit meer verliefd zijn want ik heb echt smetvrees als het aankomt op mensen.

22. voor altijd in het buitenland en nooit meer in nederland of voor altijd in nederland en nooit meer in het buitenland.

voor altijd in hET BUITENLAND want ik haat nederland. ik moet dan wel wifi hebben he in het buitenland.

23. chocolade of thee

wHUT. ik had hier dus chocolade ingevuld>??????? why??? iK LEEF OP THEE OKAY. nee. geen okay terug zeggen. niet alles is een tfios preference. ik hou nog steeds van jullie. en van thee.

24. oreokoekjes en geen melk of melk en geen oreokoekjes.

OREOKOEKJES EN GEEN MELK. ik kots melk uit bah bah bah bah.

25. Wat als je erachter kwam dat je speelgoed en knuffels leefde? En dan alleen die van jou, en niemand anders?

naja, ik heb geen speelgoed. het enige speelgoed dat ik heb is mijn computer. dus als mijn computer zou praten was ik gelukkigste persoon op aarde want de computer is mijn enige vriend peace out. oh en over knuffels, ik zou ze uit mijn raam gooien en degene die dan naar binnen willen die eh, hebben pech i guess? nee grapje, weet ik veel wat ik moet doen man. ik ben gEEN SPECIALIST oKAY.

* * *

this was it. nee okay er zijn meer vragen maar die post ik de volgende dag want anders wordt het saaaai. IK BEN BTW TERUG UIT ITALY  EN IK BEN BOOS EN WIL TERUG. mijn kat is echt een fatass man. onze buren hebben m gevetmest. ik vind het wel grappig hAHAHAH. jullie vragen zijn echt gewoon droog , en jullie zijn allemaal lief. wie doen er allemaal nog mee aan selfieseptember? het is nu echt al bijna heel wattpad rond! voor degene die het hebben gedeeld, dankudankudanku youre the best.

Rants.Lees dit verhaal GRATIS!