Een avond om nooit meer te vergeten

184 13 1

We liepen door een smal gangetje. Hierna kwamen we uit in een hele grote ruimte. Hier stond alleen een tafel met drie stoelen. Twee aan de ene kant en de ander er tegenover aan de andere kant van de tafel.

Er hangt ook een lamp boven de tafel. Het lijkt op zo'n ondervragingsplek zoals in een film of serie. Er loopt een koude rilling over mijn rug.

"Wees maar niet bang, meisje" zegt Bradley weer met een gemene grijns. Best knap om nu niet bang te zijn. Maarja... Hij duwt me hard op de stoel en gaat tegenover me zitten. Hij kijkt me kwaad aan. Walgelijk. Wat heb ik in hem gezien ? Okey. Emily. Je moet toe geven hij is superrrr knap. Like. Wauw. En gespierd. en zijn gezicht is per... "Emily, wake up. Je luistert niet" Ik krijg een klap in mijn gezicht.

Au. Waar was dat goed voor.

Ik kijk hem boos aan. Wajow. Hij zit me gewoon vol in me gezicht uit te lachen. WAT ZAG IK IN HEM. SERIEUS?!

"Pardon?" Oh shit zei ik dat hardop?

Of ik zei dat weer hardop of hij kan mijn gedachten lezen want hij zegt "Ja emily dat zei je hardop".

"Mooi dan weet je de waarheid" zeg ik met een knipoog.

"Gaan we zo spelen Emilybaby?"

"Noem me geen Emilybaby"

"Oh dat is zeker alleen voor Jim, he?" Hij heeft een rare blik in zijn ogen. Boos? Nee dat is het niet... Verdrietig? Hmm. Eerder Jaloers? Jaloers? Bradley Jaloers?

Ik word uit mijn gedachten gehaald door een van de mannen - Eigelijk jongens. Ze zijn allemaal tussen de 18 en 23 ofzo denk ik- die mijn armen naar achteren trekt en ze vast zet aan de stoel. Fijn. Nu kan ik ook nog is niet weg. Mweh. "Wow man. Maak me los. Ik ben je slaaf niet ofzo"

"Nog niet" zegt Bradley terwijl hij de tafel -Of hij is sterk. Of de tafel is heel licht. Die tafel ziet er niet licht uit- met gemak aan de kant schuift.

Hij staat nu voor me. Wat is die gozer nou weer van plan?

"Je wilde nooit. En toen ik binnenkwam toen lag je los te gaan met die Jim gozer. Je kende hem net een dag? Wat is er mis met jou?" Hij heeft gelijk. Met hem wilde ik nooit naar bed. Maar die middag zat Jim al in mijn broek. Ik voel dat mijn wangen langzaam rood worden. Ah. Alsjeblieft niet nu. Fijn. Een beter moment kan je niet hebben. Pff.

Bradley heeft het zo te zien ook gezien.

Ik krijg een klap in mijn gezicht. Alwéér. Shit he. Wat is er met hem ? Hij komt nu wel heel dichtbij.

Als hij heel dichtbij -ik gok op 5 centimeter- mijn gezicht zit met zijn gezicht. Zegt hij: "Dus Emily vertel het is. Ga je vrijwillig meewerken ofniet?"

"Waarom zou ik?" Oops. Dat had ik beter niet kunnen zeggen.

Bradley komt met zijn handen op een plek waar ik hem niet wil hebben. Je snapt vast wel waar ik bedoel. "Blijf af!"

"Waarom zou ik?" Imiteert hij mij. Terwijl hij wat ruwer doet.

"Omdat jij daar niet mag komen. Duh-u"

"Dat bepaal ik zelf wel"

Hij tilt me op van de stoel. Ik probeer tegen te werken. Maar zonder succes.

We lopen wat gangetjes door en een trap op. Tot we bij een kamer komen met alleen een twee persoonsbed. Ohnee. Alsjeblieft. "Bradley laat me los" Ik wil hem slaan maar dan bedenk ik dat mijn handen nogsteeds aan elkaar vast zitten. Stomjoch. Hij gooit me op het bed en begint me uit te kleden.

Die nacht kan ik niet slapen. Ik lig ergens in een klein kamertje. Op een heel dun matras, op de grond. Als je het al een matras kunt noemen. Wat er vanavond gebeurd is. Zo'n vijf uur lang... Ik krijg tranen in mijn ogen. ...gun ik niemand. En avond om nooit meer te vergeten. En dat is niet positief in dit geval. Dat Bradley zo kon zijn. Zo ken ik hem niet. Hij was altijd die lieve zorgzame jongen. Ik kan niet stoppen met huilen. Ik voel me zo vies. Correctie. Ik ben zo vies. En iewl...

Zouden ze me eigenlijk missen ? Op school ? Of papa en mama? Nouja, papa die mist zijn drank als hij werkt. Die zal wel dronken zijn. En mama zal wel weer in haar kantoortje thuis verder zitten te werken. Dat mens kan niet zonder.
Of Tim ? Ik schrik van mijn gedachte.
Zou het Tim wat boeien ?

Ik schrik als de deur open vliegt. "Ontbijtttt" Blijkbaar heb ik toch even geslapen. Als ik omhoog kijk, kijk ik recht in het gezicht van...

She's my bitchLees dit verhaal GRATIS!