~ Alexia ~

Het is al donker als ik richting de tourbus rij. Volgens mij zijn de jongens achterin aan het kletsen en Luke is naast me in slaap gevallen. Ik parkeer de auto voor de bus en schud Luke wakker. "Hey, sleepy boy. You'll have to wake up." "I don't want to." Hij graait met zijn armen om zich heen en pakt mijn middel vast. Hij vleidt zijn hoofd tegen mijn schouder aan. Even zit ik verlamt en kijk naar zijn arm om mijn middel. Voorzichtig verwijder ik zijn vingers en sla zijn arm terug. Elk meisje zou er bijna van dromen maar eigenlijk ben ik me meer een zus voor Luke gaan voelen en hij voelt meer als een grote broer. Niks anders. Shit happens, things can really change. Luke wordt wakker van mijn aanraking en gaat rechtop zitten. Met slaperige ogen kijkt hij uit het raam. "Come on, let's get out." En ik geef hem een duw. Helaas was ik iets te enthousiast en slaat Luke met zijn hoofd tegen de deur aan. "OMG I'm so sorry. Are you okay? O shit I'm a dumbass sometimes." Luke wrijft over zijn pijnlijke hoofd maar moet lachen om de hoeveelheid vragen die ik stel. De glimlach verdwijnt en hij zet een zogenaamde pruilende blik op. "You hurt me Alex." "I'm sorry. Do you want me to kiss  it better." Zeg ik met een knipoog. "Always." En hij buigt voorover zodat ik een kus op zijn achterhoofd kan drukken.

Ik buig voorover en druk er een kus op. Geez wat is dat met jongens en te veel aftershave. Iew nou zit er ook haar in mijn mond gemixt met gel. Ik trek me snel terug. "What's up?" Vraagt Luke. " I don't like hairgel." Zeg ik met een vies gezicht. Hij lacht en klopt op mijn schouder. "Come, let's get to the bus." We stappen uit. De jongens zitten nog steeds in de achterbak en ze zijn foto's van iets aan het maken. "What are you guys doing." Vraag ik en ik loop om de auto heen om een beter zicht te krijgen. Als ik eindelijk de dingen beter kan zien, zie ik dat Zoë tegen Ashton in slaap is gevallen. How adorable. "Can I wake her. I want to sleep too." Vraagt Ashton. Hij tilt zijn hand op om haar wakker te maken.

"Noooo, don't wake her." Fluister schreeuw ik. De jongens kijken me raar aan. Zij hebben haar nog nooit meegemaakt als je haar wakker maakt als ze diep in slaap is. "Why not?" Zegt Michael bijna schreeuwend. "Shut it." Zeg ik met een waarschuwende blik. "Make me." Zegt hij terwijl hij een knipoog geeft. "Sorry but I don't kiss perverts." Zeg ik terwijl ik de knipoog nadoe. "Hey, that's not nice." Zegt hij. "I'm not nice." Zegt ik. "Okay guys quit it. Your acting like an old married couple." Zegt Calum. Ik geef hem een dodelijk blik.

"Just sayin." Zegt hij en hij doet zijn handen omhoog om zijn onschuld te tonen. "But why can't I wake her?" Vraagt Ashton. Ik richt mijn aandacht op hem. "Do you want her to scream at you?" Vraag ik. "She doesn't like waking up." Leg ik uit. "But what am I supposed to do now." Vraagt hij. "Just lift her up and lay her down in the bus. Guess what? I don't have fuel anymore so we have to sleep here. Any problems with that?" "No it's fine." Zegt Luke. "Thank you. Now get her in the bus." Zegt ik op gebiedende toon. "Yes ma'am." Zegt Ashton. Ik loop achter Luke en Calum aan en daarachter loopt Michael en helemaal achteraan loopt Ashton met Zoë in zijn armen.

"Guys do you have anything for me to sleep in?" Vraag ik. Zoë ligt al in één van de bunks. Er zijn er acht in totaal dus er is geen probleem mee. Ik kijk om de hoek van de deur. Shit, Calum is zich aan het omkleden. "I'm sorry." Zeg ik terwijl ik mijn handen voor mijn ogen sla en mijn wangen rood worden. Calum lacht. "No problem. Here take my shirt." Ik pak het zwarte ACDC shirt uit zijn hand. En mompel nog een thanks voordat ik de badkamer inloop om me om te kleden. Het is niet groot maar het gaat net. Het shirt komt net tot over mijn kont en ik besluit om mijn bh aan te houden. Met mijn haar in een knot loop ik met mijn opgevouwen kleding de badkamer uit. "Looks hot on you, you know." Ik draai me om en kijk recht in Luke's ogen. "Well thank you, I guess." Hij lacht en gaat de badkamer in. Ashton slaapt al en Michael en Calum zitten nog in de loungeruimte. Ik klim in de bunk en sluit mijn ogen. Eigenlijk ben ik best moe denk ik terwijl ik in slaap val.

More than 5 Seconds Of Summer《Dutch 5SOS fanfiction》Lees dit verhaal GRATIS!