Hey!!! Ik heb hoofdstuk 18 nog langer gemaakt, omdat wel erg kort was. Dus als je de langere versie nog niet heb gelezen, dan moet je die nog even lezen.

"OMG!!! IK WIL NIET DOODGAAN!" zei ik per ongeluk hardop. "Waar praat je nou weer over!" zegt Olivia tegen mij. "Als we de overstroming en de komeet niet tegenhouden dan... Dan... DAN GAAN WE DOOD!" roep ik tegen Olivia. "OMG JAAAAA!!!!! JE HEBT GELIJK!!!!! IK WIL NIET DOODGAAN!!! IK HEB NIET EENS AFSCHEID GENOMEN VAN MIJN VRIENDEN EN OUDERS!!!!!" roept Olivia. Wees niet bang... HOEZO NIET BANG!!! WE GAAN DOOD ALS WE DE OVERSTROMING EN DE KOMEET NIET TEGENHOUDEN!!! Als jullie de overstroming niet tegen kunnen houden dan kan jij, Alicia, Olivia en jezelf beschermen... En als jullie de komeet niet tegen kunnen dan kan jij, Olivia, Alicia en jezelf beschermen... Dus alles komt goed... Maar jullie moeten goed oefenen... Anders gaat het mis... Hoe bedoelt u mis??? Wat gebeurt er dan!?! Maar de stem was al weg.

"Zullen we dan maar oefenen?" vraagt Olivia opeens aan me. "Oké..." zeg ik. En we oefenden de hele tijd totdat het weer ochtend was en we weg moesten. "O ja! Shitt!" zeg ik. "Ik ben helemaal vergeten in te pakken!" "Maar dat hoeft toch niet? We moeten alleen de overstroming tegenhouden en als dat lukt dan gaan we toch weer gewoon naar huis?" zegt Olivia meer als een vraag. "Oké, dan ben ik deze keer tenminste niet te laat! Want echt altijd als we op vakantie gaan, dan ben ik weer te laat met inpakken en dan missen we soms de vliegtuig, en dan zeggen ze allemaal dat het mijn schuld is! Dat is zooooo vervelend!" zeg ik. "Ik ook!" zegt Olivia. "Ik ken je pas net, maar ik weet al zeker dat je mijn echte zusje bent!" zegt Olivia lachend. En ik lach met haar mee.

"Zullen we dan even afscheid nemen van onze vrienden en ouders?" vraag ik na een paar minuten stilte. "Klinkt goed." zegt Olivia en we lopen naar beneden. "Weten jouw ouders eigenlijk over jouw krachten enzo." vraagt Olivia opeens. "Volgens mij wisten ze dat eerder dan mij!" zeg ik lachend. "Maar ze hebben mij het geheim nog steeds niet verteld... Als ik het overleef in de Verenigde Staten, dan vraag ik er nog eens naar." zeg ik in mijn gedachten.

Toen we beneden kwamen zag ik een paar onbekende gezichten en een paar bekende gezichten. Olivia stormde naar de onbekende gezichten en ik naar de bekende gezichten. Waarschijnlijk zijn dat haar vrienden en ouders. "Hey!" zeg ik tegen Sasha en Jaden. Ik keek naar Sasha en zag een traan over haar wang rollen. "Kom hier!" zeg ik en ik geef haar een knuffel. Sasha en ik zitten nu keihard te huilen. "Ik zal altijd aan je denken!" zegt Sasha. "En ik altijd aan jou!" zeg ik terwijl we nog een keer knuffelen.

Olivia kwam mij kant op met een paar mensen. "Hallo! Ik wil je voorstellen aan een paar mensen!" zegt ze. "James, Alicia! Alicia, James!" zegt ze terwijl ze naar James wijst. "Aafje, Alicia! Alicia, Aafje! En David, Alicia! Alicia, mijn vriendje David!" zegt ze en ze geeft David een kus. "Fijn om jullie te ontmoeten!" zeg ik en ik geef ze allemaal een hand. Ik stelde mijn vrienden ook voor. Maar ik kon Jake nergens vinden. "Sasha, waar is Jake?" vraag ik. "O, hij zei dat hij later kwam." antwoord Sasha. "Oké." zeg ik.

Na een paar minuten ging de bel. Ik deed open. "Hey Alicia!" zegt Oliver. "Ik heb een cadeau voor je, omdat ik hoorde dat je naar de Verenigde Staten ging en misschien niet terug zou keren." zegt hij en hij gaf me een bos bloemen. "Ahh, echt bedankt!" zeg ik en ik laat hem binnen. We gingen nog een tijdje kletsen. Na nog een paar minuten ging de bel weer. Mijn moeder deed deze keer open. Maar na een paar seconden zag ik Jakr hier naartie stormen. O jeetje! Dit gaat niet goed aflopen! Ik hoor niet goed wat ze zeggen en ik zie een beetje wazig. Ik kan wel zien dat ze elkaar slaan en tegen elkaar schreeuwen. Maar al snel vielen mijn ogen dicht en lag ik op de grond...

Hey!!! Dus Alicia en Olivia hebben hun krachten gevonden, maar denk je dat ze de overstroming en de komeet kunnen tegenhouden? En als ze het niet kunnen, kunnen ze dan voor dekking zorgen? Comment wat jij denkt dat er gaat gebeuren! En wie de leukste reactie geeft die krijgt een rol in dit verhaal! SO MAKE ME HAPPY!!!

Vote/Comment/Follow?

Ciaooxxx

The Secret Shadow Man ✔ (AAN HET VERBETEREN)Lees dit verhaal GRATIS!