10. Nee...

288 25 4

POV Emily

Mijn ogen gaan langzaam open. Ik ga recht op zitten en zie Alex in een stoel zitten die in de hoek van de kamer staat. ‘Waar ben ik?’ vraag ik. ‘In een kamer van het alpha huis. Wat eigenlijk jou huis is’ antwoord Alex. ‘We gaan trouwens eten’. Ik sta op en loop achter Alex aan de deur uit op weg naar buiten. ‘Oja ik moet je nog voorstellen aan de rest van de roedel, ze weten trouwens niet dat je de alphaqueen bent’. ‘Alphaqueen?’ vraag ik met een wenkbrauw opgetrokken. ‘Ja, het is niet een originele naam ofzo maar goed’. We staan inmiddels buiten en een paar meter verderop zit iedereen rond een kampvuurtje. ‘Hooi allemaal, ik wil jullie voorstellen aan Emily. Ons nieuwste lid van de roedel. Ze is toevallig ook de dochter van de alpha’. ‘Hooi Emily’ zegt iedereen in koor. Ik zeg hoi terug en Alex stelt me aan iedereen voor. ‘Dit zijn: Isabel en Celine’ zegt Alex terwijl hij naar 2 meisjes wijst. ‘En dit zijn Mark en Rico. En dat is Nathan, maar die heb je al ontmoet. We zijn dus met niet zoveel. Deze kinderen zijn allemaal wees. Dus jou vader is een soort van vader die zij nooit hebben gehad'.

‘Uhm, Alex, ik heb eigenlijk nog een vraagje want hoe was die beet verdwenen op mijn been?’.

‘Dat is omdat weerwolven heel snel genezen. Alleen bij een bijt duurt het ietsje langer’ vertelt Alex. Ik knik en we gaan op 2 lege stoelen zitten. We eten het avondmaal op en doen nog doen, durf of de waarheid. ‘Oke, ik kies Emily’ zegt Isabel. ‘Doen, durf of de waarheid?’ vraagt ze. ‘uhmm, doen’ antwoord ik. ‘Oke… verander in je wolf gedaante.’ Ik sta op om in mijn wolf gedaante te veranderen totdat er keihard ‘NEEEEEE!’ wordt geroepen door Alex. Iedereen draait z'n hoofd naar Alex.

'Uhmmm, ik bedoel nee, dat is geen leuke opdracht. Ze kan beter... uhmm... een bak met water over zichzelf heen gooien' vertelt Alex. 'Ja, dat is een goede!' antwoord Isabel. Ik kijk alex met een vernietigende blik aan. 'Oke dan, ik ga even een emmer halen'. Ik loop naar het alphahuis en pak de emmer die tegen de muur aan staat onder een kraantje. Ik stuur Alex ondertussen een berichtje met daarin:

Waarom mog ik niet in mijn wolfgedaante veranderen?

Ik krijg meteen een berichtje terug:

Omdat je, je weet wel bent en dan zien hun dat aan je ogen en dan gaan ze je misschien anders behandelen omdat je meer macht hebt.

Ik stop mijn mobiel weer in mijn broekzak en draai het kraantje dicht. Ik pak de emmer op en loop weer terug naar de roedel. 'Oke dan 3, 2, 1'. Ik knijp mijn ogen dicht en gooi de emmer met water over me heen. Iedereen begint keihard te lachen. Ik loop het alphahuis in en zoek een handdoek in 1 van de kamers. Ik neem de handdoek weer mee naar buiten en sla hem om me heen.'Oke nu mag ik iemand kiezen, uhmmm, Alex' zeg ik. 'Waarheid' zegt Alex. Jammer anders kon ik hem terug pakken. 'Vind Nick, Diana leuk?'. 'Nou... oke dan, ja. Maar je mag het eht niet doorvertellen.' antwoord Alex. Ik wist het wel, ik ga die 2 koppelen :)

'Wie zijn Nick en Diana?' vraagt Celine. 'Gewoon een paar kinderen uit onze klas' antwoord ik. 'Weetje, jullie moeten ook naar school gaan, ik regel het wel'. 'Oke' zeggen ze allemaal inkoor. 'Ik ga maar slapen, want morgen moet ik weer naar school'. Ik loop naar mijn kamer in het alphahuis. Ik ga nog snel even douchen en trek daarna mijn pyjama aan. Dan kruip ik in het bed dat midden in de kamer staat. Ik trek de warme dekens over me heen en val in slaap.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Heeel erg veel sorry, ik heb een hele lange tijd niet meer geupdate want ik had niet echt veel inspiratie meer. Dit is ook niet echt een super hoofdstuk maar ja. Het volgende hoofdstuk wordt hopelijk leuker en langer. Super duper sorry x

xxx Little_Love_Heart

My Secret -On Hold-Lees dit verhaal GRATIS!