Hoofdstuk 2

33 2 0

{ Kristens pov.}

Ik kijk hun strak aan. 'Wat doen jullie hier?!'. Hailey en ik kijken hun minachtend aan. 'Nou, wat nou als ik zeg dat we spijbelen? Domme wicht.' Zegt Collen en neemt een trekje van zijn sigaret. Ik wil hem een klap geven, maar wordt tegen gehouden door Hailey. Ze kijkt me streng aan en ik zucht. 'Niemand praat zo'n toon tegen mijn zus hoor je me?!' zegt Hailey boos. 'Wat doen jullie hier?' zegt Blake. 'Wij zijn uit de les gestuurd voor een grap.'zeg ik koelbloedig.

'Waarom zijn jullie op onze school?' vraagt Hailey. 'We zijn thuis een last voor onze ouders, zoals zij ze zeggen.En dus zijn wij hier.' zegt Collen schouderophalend. 'Same.' Het is een tijdje stil todat Blake vraagt: Waarom hebben jullie die afschuwelijke tattoo's'. Hailey kijkt hem woedend aan. 'Pardon hoor, maar jij hebt ze ook!' 'Bij ons staan ze tenminste!'zeggen ze in koor. 'Ik dacht dat jullie miss wel eens zelf besnijden om dat het echt bij jou past!' Ik tril van woede. Hoe durft hij?! ' JE WEET NIKS OVER ONS!' schreeuw ik tegen Collen. 'HEBBEN JULLIE WEL VRIENDEN? JA? NOU DIE WILLEN WEL ZELFMOORD PLEGEN VOOR JULLIE TWEE!' zegt Collen. Ondertussen zie ik dat de maat vol is voor Hailey en Blake aanvalt. 'HOE DURF JE ZO IETS TE ZEGGEN?!' schreeuwen ik en Hailey tegen hun. Ik gaf Collen een schop en een bitchslap en trok Hailey van Blake vandaan. Collen pakte zijn smoothies van hem en Blake en gooide het over ons heen.

Je kon in onze ogen gewoon vuur zien rond dwarrelen. 'We krijgen jullie wel!' riepen we. Ik liep door de aula, met Hailey, opweg naar onze kamers.

Ik zag een paar kinderen wat te roddelen over ons.

'Ik weet het.. Nee niet zeggen! Of anders ga je eraan.. DAT zijn ze.. DÉ Rebel Twins!'

Brugmuggen

Ik had een leuke idee in mijn gedachte en omdat Hailey het hoorde vond ze het grappig en knikte.

Ik draaide me om en twee meisjes keken me bang aan. 'Luister, ik zal proberen aardig te zijn maar het is erg onbeleefd als je roddelt. En zeker over DE Rebel Twins!' Bij DE Rebel Twins keek ik hun eng aan. Ze knikte bang en liepen weg.

---

Bij hun kamer

Ik deed de deur open en Hailey strompelt naar binnen. 'Die losers, hebben mijn zwarte skinny jeans verpest!' krijst Hailey. 'Rustig, we gaan morgen wel ff nieuwe dingen halen. We kunnen beter nu opfrissen, nieuwe kleren aan doen en een plannetje bedenken..' zeg ik met een duivelse glimlach. Hailey snapt hem en grijnst mee. Ik loop samen met Hailey naar onze inloopkast en neem een zwarte short met een houthakkers blouse daaromheen geknoopt en een witte top met studs.

Als ik klaar ben en en ben aangekleedt doe ik een bandana op mijn hoofd. Normaal denk je jullie zien toch ALTIJD hetzelfde uit? Nee meestal doen we samen iets aan en dan weer niet dan weer wel..

Ik trek Hailey van de spiegel die allerlei selfies maakt en neem haar mee naar de bank. 'En nu begint onze plannetje voor B & C .....'

Twins VS TwinsLees dit verhaal GRATIS!