H68

4.8K 135 41

Lynna's POV~☀️

'Lynn.. je verpest onze romantische knuffel me je gegrinnik.' zegt Niall en hij sluit me nog wat dichter in zijn armen.

'Sorry Ni. Maar ik moet huilen en ik heb geen idee waarom.' lach ik een beetje. Snel laat hij me los en kijkt hij me aan.

'Waarom Lynn?' vraagt hij en hij veegt mijn tranen weg. Ik giegel.

'Ik heb je toch net ook al gezegd dat ik het niet weet?'

'Je huilt toch met een reden?' ik haal mijn schouder op.

'Gewoon van geluk denk ik.' Hij glimlacht en sluit me dan weer in zijn armen. 'Dit is weer zo'n moment dat ik weer besef dat je van me houd en dat ik hetzelfde doe. Dan snap ik nu weer dat ik voor altijd bij je zal blijven. Altijd zal ik je blijven steunen en van je houden.'

Hij wrijft over mijn rug en geeft een kus op mijn voorhoofd. 'Ik zal hetzelfde doen, altijd.' fluistert hij zacht. Ik geef een zacht kusje net boven zijn shirt en glimlach als ik zie dat overal kippenvel ontstaat.

'Zullen we gaan slapen?' fluister ik na een tijdje in elkaars armen hebben gestaan. Hij knikt en klemt mijn benen om zijn lichaam. Ik kijk hem verbaast aan en hij loopt naar de slaapkamer met mij in zijn armen. Zachtjes laat hij me weer op de grond zakken en geeft hij me een kus. Ik bloos en ga me dan omkleden. Hij doet hetzelfde. Na een tijdje liggen we naast elkaar in bed. Veilig in zijn armen. Ik zucht en keer en laat mijn hand over zijn bovenarm gaan.

'Gaan we morge mijn fiets ophalen?' vraag ik. Hij knikt. 'Zit je er nog mee wat mijn vader heeft gezegd?' vraag ik voorzichtig. Hij haalt zijn schouder op.

'Ik ben er eigenlijk niet zo mee bezig.' ik knik.

'Goedzo, nu vindt hij je wel een goed vriendje dus je hoeft er ook helemaal niet mee bezigt te zijn.' Hij geeft een kusje op mijn hoofd en knikt. Ik leg mijn voorhoofd tegen zijn borst en laat mijn nagels over zijn rug heen gaan. 'I want to sleep.'

'Ga dan slapen.' ik knik en leg mijn hoofd op zijn borst.

'Kay, goodnight snowflake.'

'Goodnight, love.' zegt hij spottend met de nadruk op "love". Automatisch kijk ik naar hem. 'You're my love.' zegt hij en hij kijkt geconcentreerd naar mijn haar dat hij op zijn vinger draait.

'You're mine to.' fluister ik en leg mijn hoofd in zijn nek, wel nog zodat ik hem aan kan kijken, en dat doe ik dan ook. Ik kijk naar zijn ogen, neus, lippen, wimpers die zijn ogen versieren, alles aan zijn gezicht en ik geef een kusje op zijn kaak. Hij kijkt ook naar mij. 'Dat ik heb gezegd dat je een meisje niet blijmaakt met honderde make-out sessions op 1 dag, betekend niet dat het niet fijn is.' fluister ik weer en ik geef een paar kusjes vanaf zijn oor naar zijn kaak, net niet zijn zwakke plekjes rakend. Die zijn trouwens best goed te zien doordat het nog steeeds een zuigzoentje is. Hij slikt en kijkt me dan weer aan.

'Goed dat je dat even aangeeft.' hij zet zijn lippen zacht op die van mij en pakt me nog wat beter vast bij mijn heupen. Ik grinnik en wrijf over zijn wang met mijn duim. Hij vraagt toestemming met zijn tong en ik laat hem binnen. Mijn handen gaan naar zijn perfecte blonde haren en ik laat mijn vingers erdoorheen glijden. Hij gaat op zijn rug liggen en tilt mijn op zijn buik. Ik trek terug en geef en kusje op zijn neus.

'Cute.' zeg ik op een hoogstemmetje en ik geef er nog een. Hij grinnikt en geeft een zacht zuigzoentje recht op mijn zwakkeplek bij mn sleutelbeen. Er gaat een schok door mijn lichaam, ik bijt op mijn onderlip en zet mijn voorhoofd met een grom tegen zijn borst aan. Hij zet grinnikend zijn kin op mijn hoofd en gaat met zijn vingers door mijn haar. 'Zou je die al zien?' Vraag ik.

Trouble (Niall Horan, One Direction fanfiction) DutchLees dit verhaal GRATIS!