Hjemme

34 1 0

~ Sara's synsvinkel ~

Etter at jeg og June hadde sett ferdig filmen, gikk vi for å legge oss. Vi la oss inne på mitt rom, siden vi ville sove sammen og fordi mitt rom alltids er ryddig og June's er rotete.

Etter at vi hadde skiftet, og pusset tennene la vi oss i sengen. Jeg er av den typen som sovner fort, så jeg skyndte meg å si natta til June, før jeg sovnet.

* DAGEN ETTERPÅ *

Jeg våknet og snudde meg for å se på June, hun lå fortsatt og sov. Jeg smilte litt for meg selv, før jeg satte meg opp i sengen. Jeg strekte litt på meg før jeg gikk ut på badet. Siden det var skole idag, satte jeg på Ghd rettetangen min og startet å sminke meg. Jeg tok på foundation, eos, mascara også fikset jeg brynene. Etter at jeg var ferdig med sminken, tok jeg frem hårbørsten min og børstet håret mitt. Så startet jeg og rette håret.

* 11 MINUTTER SENERE *

Jeg gikk ut ifra badet og så at June fortsatt sov, jeg gikk stille bort til sengen og hvisket inn i øret hennes

"June?"

"Hø? Hva er det?" Spurte June og åpnet øynene sine med en gang jeg spurte.

"Du må fikse deg til skolen, jeg går ned og lager mat imens!" Svarte jeg mens jeg gikk bortover sengekanten og mot walk in closetet.

Jeg fant frem en lyseblå bukse som hadde en del hull oppover beina. Så fant jeg en svart hettegenser med Mikkemus logo på. Etter at jeg hadde funnet en bukse og en hettegenser fant jeg en svart bh og en svart truse. Jeg kledde på meg og gikk ut ifra walk in closetet. Jeg gikk ut døra ifra soverommet og nedover trappen. Jeg gikk inn på kjøkkenet og fant frem det jeg trengte til å lage pannekaker. Jeg begynte å steke.

* ETTER AT PANNEKAKENE ER STEKT *

"Hei!" Hører jeg June si bak meg, jeg snur meg og smiler.

"God morgen, syvsover!" Svarte jeg.

Jeg fant frem to tallerkener, sukker, og blåbærsyltetøy.

Jeg dekket på bordet, og satte pannekakene på en ny tallerken.

"Maten er ferdig!" Sa jeg til June som allerede hadde satt og begynt å forsynt seg.

*ETTER EN LITEN STUND*

Vi ryddet inn etter oss og hentet telefonene våres på stuebordet. Vi sjekket klokken og så den var åtte.

(Vi er ganske morgenmennesker)

Vi satte på oss sko og begynte å gå mot skolen.

~ June's synsvinkel ~

Vi var på vei mot skolen, i løpet av skoleveien så vi en del som ble mobbet osv, vi fikk stoppet det meste siden vi var ganske populære, ikke for å skryte. Men vi hadde en del penger og vi ble tydeligvis populære av det, selv om vi ikke ville være det.

Vi ankom skolen, og satte oss ned på en benk inne på skolegården. Vi la ut en del nye instagrambilder, Snapchatbilder osv. Etter at vi var ferdige med det, begynte venninnene våres og komme. Vi snakket om en del, randome ting som vi alltids gjør.

"Har dere hørt det skal starte 3 nye gutter på vårt trinn og 1 på trinnet over oss?!" Spurte Kathrine plutselig.

"Nei?" Sa jeg og de andre jentene nesten helt likt.

Vi lo av det og begynte å snakke om noe annet da vi så 4 gutter ankomme skolegården.

----------------------------------------------Hvem kan det være?😏 Følg med videre😎 Kort del på June's synsvinkel men skal skrive lengre på neste kapittel.

Sara og JuneRead this story for FREE!