Kap 2

148 3 0

Felixs persektiv

Just nu sitter jag på ett plan till Madrid. Även om jag älskar mina fans. Så ska det bli skönt att inte ha massa skrikande tjejer runt omkring mig. Jag var på väg till min mammas kusin som bode här i Madrid. När en röst säger att det är dags att kliva av planet går jag hämtar min väscka och går ut. Där jag ser Rebeca sitta i sin bil. Jag stoppar in väsckan i där bak och sätter mig brevid Rebeca i framsättet.

"Hej Felix" säger hon och germig en kram.

"Hej på dig med" svarar jag.

"Hur mår du? Hur går det med bandet? Hur mår familjen?..." frågar hon. Jag svarar på frågorna som aldrig verkar ta slut. Men tillslut är vi frame vid hennes hus. Ett ganska stort vit hus. Här kommer jag nog att trivas.

"Du Felix jag har en grane som också kommer från Sverige" säger hon.

"Jaha" svarar jag och försöker låta lite intresserad.

"Och hon ska hennes syster dotter ska ska också hälsa på" sa hon." Ni är i samma ålder och skulle säkert komma bra överens"

"Ska vi säkert göra" sa jag.

"Kolla där kommer de" sa hon och pekade på en röd Volvo som körde in på infarten till huset mitt imot. Och ut ur bilen kom Rebeca granne som jag hade träffat förut och en till tjej i min ålder. J*vlar vilken snygg tjej aså. Hon hade var ganska lång, hade långt blont hår och snygga former och hon hade ett par guldiga Ray Band på sig så man inte kunde se hennes ögon. Jag var mitt uppe i mina tankar när plötsligt något avbryter mig.

"Hej, du måste vara Felix" säger hon med knaglig spanska.

"Och du måste vara Olivia" säger jag på svenska.

"Pratar du svenska?" frågade hon.

"Japp det gör jag" svarade jag.

Hoppas ni tyckte det var ett bra kapitel. Nu får ni nog inget på hela helgen. För jag ska på fotbollsläger. Go F KIK!!!!

Simma Lugnt!

Love in MadridLäs denna berättelse GRATIS!