Se nasc prietenii

111 3 0

Cei doi priveau unul la altul de parcă erau în transă.Niciunul nu a îndrăznit să rupă contactul vizual.Priveau fix în ochii celuilalt.Cine îi vedea putea să jure că erau un cuplu de îndrăgostiţi.

"Ummm...Bună,tu trebuie să fii Melody.Eu sunt Ryan,aparent noul tău elev"Băiatul a decis să distrugă liniştea ciudată care se lăsase,terminând cu un zâmbet călduros.

"Păi...încântată să te cunosc Ryan.Eşti gata să începi lecţia ?"fata l-a întrebat nerăbdătoare să-l testeze pe blond.Acesta a aprobat şi a condus-o pe fată în camera de muzică,unde se aflau toate instrumentele muzicale.

Imediat ce au ajuns,ea a început să cerceteze camera.N-a mai văzut niciodată o cameră cu atâtea instrumente muzicale,înafară de un magazin bineînţeles.

"Îţi place?"Ryan privea bruneta socată cu un fel de zâmbet pe faţă.Lui i se părea drăguţ.Foarte drăguţ şi nici ea nu arăta prea rău ca să fie sincer.

Vreţi să auziţi un secret? Ryan ştia să cânte la pian.A acceptat pentru că vroia să se perfecţioneze şi poate că a devenit şi mai interesat când a aflat că profesoara este de vârsta lui şi că este o 'ea' ;)

"Da.Este o cameră incredibilă!Ştii să cânţi la toate aceste instrumente?!"Melody a întrebat,încă în stare de şoc.Băiatul a lăsat să-i scape un râset şi a aprobat,în timp ce ea a continuat să se uite prin împrejurul camerei.

Ryan a început să devină nerăbdător aşa că a luat-o demâna pe "profesoară" şi a aşezat-o lângă el,pe băncuţa din faţa pianului.Imediat şi-a îndreptat privirea către ea.

Melody simţea ceva în palmă atunci când el a luat-o de mână. Putea să simtă cum obrajii îi ardeau,creând o culoare roşie.Când Ryan a observat,i-a dat drumul şi a privit în jos cu un zâmbet greu de observat.Curând şi obrajii lui au prins o uşoară nuanţă de roşu.Amândoi şi -au ridicat privirea în acelaşi timp şi şi -au zâmbit,după are deodată au început să râdă.

Lecţia a durat cu trei ore mai mult decât ar fi trebuit,dar lor li s-a părut că timpul a trecut prea repede.După cum aţi putea ghici,chiar le plăcea să stea împreună.Se simţeau de parcă se cunosc de o viaţă.Era ciudat şi minunat în acelaşi timp.

Melody plecase de ceva timp,dar ei şi-au promis să iasă împreună ca prieteni într-o zi.Ryan nu putea să-şi ia gândul de la ea şi de la faptul că era sigur că ei vor fi cei mai buni ptieteni.

Când se lăsase seara,băiatul a plecat spre căsuţa din copac.Odată ajuns acolo,şi-a îndreptat privirea pe cer.Cele două stele strălucitoare erau încă acolo.Tot două,a treia încă nu apăruse.Asta i-a mai dat o şansă băiatullui ca să spere.

"Mamă,tată,am cunoscut o fată foarte drăguţă astăzi şi cred că am putea deveni buni prieteni.Vă rog aveţi grijă ca nimic să nu stea în calea prieteniei noastre.Nu am mai întâlnit pe nimeni care să ştie atât de multe despre muzică ca şi mine şi mai important de atât,o persoană care mă face să zâmbesc doar prin simpla ei prezenţă.Mă simt de parcă o ştiu de o viaţă întreagă,şi totuşi este prima oară când o văd."şi cu toate acestea fiind spuse,Ryan a pornit-o spre casă.

Pierduţi printre steleRead this story for FREE!