Hoofdstuk 23

50 2 13

Niall loopt naar de deur en doet open. het is Lisa. Lisa wrijft in haar ogen. 'Know a little quieter?' Vraagt Lisa en Niall knikt en doet de deur weer dicht. Mariëlle zit nu al ondertussen op bed en doet de tv aan. Mariëlle zapp en zapt maar tot dat de interview van hun tegen komt op SBS 6. Niall komt naast haar zitten. Mariëlle zet er onder titeling bij in het Engels. 'we zijn niet helemaal zeker waar dit meisje vandaan komt maar we denken dat ze te maken heeft toen het ongeluk met hun toerbus'. Mariëlle kijkt Niall aan, Niall pakt de afstandsbediening uit haar handen en doet de tv uit. Niall en Mariëlle gaan in bed liggen ( ja mensen liggen in 2014 in bed) Niall kijkt Mariëlle aan en kust haar en ze gingen slapen.

Next day.

de jongens zijn weer liedjes aan het schrijven en de meiden hebben nog vragen aan Mariëlle voor dat Mariëlle naar Amerika gaat verhuizen. 'weet Niall dat je naar Amerika gaat verhuizen?' vraagt Merenque. 'nee nog niet' 'kan je echt niet gewoon hier in Nederland blijven of zo?' vraag Geeske. Voor dat Mariëlle kan antwoorden riep iemand van buiten af. de meiden kijken elkaar aan en gaan weer Mariëlle verder ondervragen. Tot dat er een lolly tegen het raam word gegooid. Mariëlle loopt naar het raam, doet het raam open en kijkt naar beneden. 'jo bro' zegt die gene daar beneden. Mariëlle kijkt naast zich naar het andere raam en ziet dat Harry ook naar buiten kijkt. Mariëlle kijkt goed maar beneden. 'o hey Anna' roep Mariëlle naar Anna.

Anna pov:

Hè hè Mariëlle heeft me eindelijk door dat ik het ben maar nu heb ik geen lolly meer. ik pak uit me tas en hele grote zak met lolly's. (Ja Anna is verslaafd aan lolly's in het echt ook)

Mariëlle loopt maar de beneden en wilt naar buiten lopen maar der staat een horde fans die al naar Mariëlle gillen. Anna stormt zich door de horden heen en loopt op Mariëlle af voor dat Anna Mariëlle een knuffel kan geven stormt Lisa al op Anna af. Mariëlle schiet in de lach met zo als Anna en Lisa. Lisa en Anna liggen op de grond en liggen helemaal in een deuk. Anouk, merenque en Geeske komen hun en kijken Mariëlle aan. 'O ja meiden dit is Anna apnormaale vriendin' zegt Mariëlle met een glimlach op haar gezicht. Anna staat op en loopt naar Mariëlle en kijkt haar aan en stelt zich eerst voor aan anouk, Geeske en merenque. 'hallo ik ben Anna' 'hey ik ben Anouk en dit zijn merenque en Geeske' antwoord anouk. 'Wij gaan alvast weer naar boven' zegt Geeske tegen Mariëlle en Anna. 'ja is goed kom zo'. Anna en Mariëlle blijven met ze tweeën in de lobby. 'maar waarom loop je op krukken?' 'lang verhaal' 'ben er nu toch'. Anna pakt haar tas en pakt de zak lolly's er uit. 'wil je ook een lolly?' 'ja hoor'. Mariëlle vertelt wat er is gebeurt. 'en nu hoelang moet je op krukken lopen?' 'nog twee weken maar ik kan maar een kruk gebruiken vanwege me arm' 'snap ik, zullen we naar boven?' vraagt Anna. 'jij wilt zeker de jongens ontmoeten?' vraagt Mariëlle met een grijns. 'misschien' 'oke kom'. Anna en Mariëlle lopen naar boven. Anna vraagt aan Mariëlle van wie ze die bedelarmband en die ring heeft gekregen. Mariëlle kijkt Anna aan en lacht. 'mar vertel op van wie??' vraagt Anna super nieuwsgierig. Mariëlle pakt het bedeltje met haar naam en Niall's naam. Anna kijkt Mariëlle weer aan en lacht. ze komen bij de deur de jongens zijn aan het oefenen met zingen. Anna hoort het. Anna stopt bij hun deur. Mariëlle kijkt Anna aan en geef een tik tegen haar aan. Anna kijkt Mariëlle aan en ze lopen naar de andere kamer waar de andere meiden zitten.

Anna pov:

Als ik de kamer binnen kom dat zie ik me lolly nog op het raam hangen. 'Wil je je lolly nog?' hoor ik Mariëlle vragen. 'nee hoor heb er nog genoeg'.

De meiden lopen nog steets Mariëlle te ondervragen. Anna kijkt hun. 'waarom vragen jullie dat aan Mariëlle?' vraagt Anna. de meiden kijken Mariëlle aan. 'heb je nog niks tegen Anna gezegt?' vraagt Lisa aan Mariëlle. Mariëlle kijkt Lisa aan, 'nee nog niet ik wou het nog niet zegen' 'hallo mag ik weten waar dit over gaat?' vraagt Anna. Anna kijkt Mariëlle vraagent aan. 'nou ik moet volgende week mee verhuizen naar Amerika'. Anna kijkt Mariëlle aan. 'en mag je niet of zo zelf blessen' zegt Anna. 'nou nee moeder zegt dat ik daar beter voor me toekomst kan werken'. de meiden waren stil. behalve Anouk. 'Je mag toch zelf kiesen wat je wilt?' vraagt Anouk. ' jullie weten dat ik auditie heb gedaan en dat was niet hier voor in Nederland maar voor een film die werd op genomen in Amerika' antwoord Mariëlle. op dat moment gaat Mariëlle's mobiel.

Hey lezers

Wie belt Mariëlle??

Laat het me weten wat jullie denken.

Xxx Mariëlle

One dream two things (Dutch)Lees dit verhaal GRATIS!