Diabolik Lovers/Sakamaki Subaru

922 16 5
                                    

Doğum günü: 4 Kasım

Burcu: Akrep

Yaş: 16 (fiziksel yaşı, gerçek yaşı bilinmiyor)

Durum: Canlı

Tür: Vampir

Etnik köken: Japon

Cinsiyet: Erkek

Yükseklik/Boy: 178 cm

Ağırlık/kilo: 67 kg

Kan grubu: A

Saç rengi: Beyaz

Göz rengi: Kırmızı

Meslek: Birinci yıl lise öğrencisi

Akrabalar:
Karlheinz (baba)
Christa (anne)
Richter (amca)
Shu (baba tarafı üvey erkek kardeş)
Reiji (baba tarafı üvey erkek kardeş)
Ayato (baba tarafı üvey erkek kardeş)
Laito (baba tarafı üvey erkek kardeş)
Kanato (baba tarafı üvey erkek kardeş)

Hobiler: Yok

Favori yiyecek: yok

Sakamaki ailesinin altıncı ve en küçük oğlu. Subaru, Vatik Kralı Karlheinz'in üçüncü eşi Christa'nın tek oğlu

Görünüm;

  Subaru, kardeşi Kanato'nun aksine gümüş rengi açık lavanta beyazımsı saçları, hem "mor" renk tonları ve renkleri ailesinde saçlara sahip. Ayrıca, hafif pembemsi bir renk tonu ile kırmızı gözleri tasvir eder.

Perili Karanlık Gelinde, genellikle etrafında kahverengi bir kemeri olan kırmızı bir gömlek ile siyah bir ceket giydiği görülebilir. Kırmızı tişörtün uçları yırtılmış / parçalanmış gibi görünüyor. Ayrıca siyah kot pantolon ve boynuna iki kez altın veya bronz renkli bir anahtarla sarılmış bir kolye takıyor.

More blood' da , altında siyah bir gömlek ile siyah bir ceket giyer. Ayrıca siyah pantolon giyer ve belinin etrafında siyah bir kazak vardır. Bu kıyafette de kolye giyiyor.

Onun okul forması, dirseğine yuvarlanan kolları olan siyah okul blazerinden ve alt kısmına yırtılmış bir siyah tişört ve alt kısmında da alttan yırtık olan beyaz bir gömlekten oluşmaktadır. Ceketin sol alt tarafında küçük bir zincir ilmiği vardır. Standart tek tip pantolonla giyer. Ayrıca beyaz topuklu botlar giyer. Sol kolunda bir bilek bandı takıyor. Bunda da kolye takıyor.

Kişilik;

Subaru yalnız tip olarak tanımlanabilir. O genellikle yalnızdır ve etrafındakileri asla umursamaz. Subaru, genellikle odanın içinde bulunan tabutta uyuyan sessiz tiptir. Ancak, travmatik çocukluğundan dolayı, kolayca kızdırıyor ve şiddete hızla şiddet uygulayarak aşırı derecede sinirlendiğinde her şeyi kırmaya kadar uzanıyor.

Sadece Yui'nin değil, kardeşlerinin de görebileceği bir tsundere tarafı var ve genellikle Laito tarafından bu şekilde kızdırılıyor. O suçlu bir tip, şiddetli bir tür ve bir şeylere zarar vermeyi çok sever. O da bir DO-S (aşırı sadist), ama hepsine rağmen, bazen tatlı olabilir. Annesi Christa, onun korkunç çocukluğunun ana sebebi olmasına ve daha sonra kadınlarda güven eksikliğine rağmen, onu nazik olarak tarif etmiştir. Zihinsel hastalığı olan annesinin onu öldürmeye çalışırken ya da onu öldürmesi için yalvarırken onu sonsuza dek kınadığı yollardan dolayı kendisini pis ve cahil görüyor.

Subaru'nun bıçak vermesinin sebebi, onun onu öldürmesini istediği içindir ve eğer yapamazsa, kendini öldürmesi gerektiğini söyledi.

Tarihçe;

Anime Karakterleri Hakkında BilgilerHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin