♡ 27 ♡

80 12 1
                                    

Uzun süredir önemli gelişmeler olmasına rağmen bölüm atmayı ihmal ettiğimin farkındayım. Bu konu hakkında üzgünüm. Bundan sonra her gelişmeyi üzerinden zaman geçmeden paylaşacağım. Sizi seviyorum 💖
___

Marina'nın yeni albümünün adı "Love+Fear" olacak! Albüm 26 Nisan'da çıkacak ve 16 şarkıdan oluşacak. Aynı zamanda Albüm Love ve Fear olarak ikiye ayrılmış. Yani 2 CD'den oluşacak sanırım.

Albüm kapağı:

"Love" kısmında daha pozitif şarkılar, "Fear" kısmındaysa daha karanlık şarkılar olacak anladığım kadarıyla

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


"Love" kısmında daha pozitif şarkılar, "Fear" kısmındaysa daha karanlık şarkılar olacak anladığım kadarıyla.

Love kısmının tracklisti:


Fear kısmının tracklisti:

Albüm'ün teması Froot'un tam tersi gibi bişey olacak sanırım

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Albüm'ün teması Froot'un tam tersi gibi bişey olacak sanırım. B&W temalı ve daha minimal tarzda. Ayrıca bu kez Marina'nın turda dansçıları da olacak.

Albümü Marina'nın internet sitesinden önceden sipariş edebilirsiniz. Konser biletleri satışa çıktı ama Türkiye yok tabiki. Yok, "Ben US yada UK'e gidebilirim." diyorsanız, Marina'nın internet sitesinden alabilirsiniz.



marina and the diamonds // factsHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin