10. Kifecsegett részletek

1.1K 126 9

A reptéren álldogálva feltettem a napszemüvegem, és Shawn lehetséges felbukkanási helyére gyalogoltam. Követtem egy kis csoport fangirlt az odataláláshoz, és csendben meghúztam magam leghátul.

- Hé, te nem Mabel vagy? - mutatott rám a mellettem álló lány. - Moon, igaz? - a többi lány is érdeklődve fordult felém, mire nevetve levettem a szemüvegem. A legtöbben felsikítottak, mire megráztam a fejem, és pár ölelést viszonozva felkiáltottam.

- Srácok, én nem vagyok itt, oké? - csitítottam eredménytelenül őket. - Légyszíves ne áruljatok el! Megszeretném lepni Shawnt - tettem össze könyörgőn két kezem, mire páran kedvesen csitítani kezdték társaikat. - Nem vagyok itt - tettem fel kezem nevetve, és visszavettem a napszemüvegem.

- Valaki nem tudja, mikor ér ide? - kérdezte negyedórával később a földön ülve egyikük. Mosolyogva néztem karórámra, aztán körbe pillantottam a tömegen.

- Nekem olyan fél kettő felé ígérkezett - mindenki izgatottan kezdte nézegetni az óráját vagy a telefonját, mások pedig a többiektől kérdezgették az időt, aztán a legtöbben izgatottan felmorajlottak.

- Akkor már csak öt perc! - pattant fel az eddig földön ülő lány. Lelkendezve tapsikolt párat, és új erőre kapva várta, hogy Shawn kisétáljon hozzájuk. Én a csoport mögé hátráltam, és küldtem egy üzenetet Hailey-nek.

Mabel😜💞:Mindjárt megérkezik! 😍

Nyílt az ajtó, és kilépett rajta először Jake, majd rögtön mögötte a várt Mendes. Andrew és a csapata, amint kiértek kissé félreálltak, Shawn és Jake pedig bevetették magukat a tömegbe. Elsőként az a lány lépett oda hozzá és ölelte át, aki engem is felismert. Shawn mosolyogva, de láthatóan kimondottan fáradtan viszonozta az ölelést, és átvette tőle a telefonját.

- Köszönöm, Édes - simította meg a vállát, és útjára engedte. A lány először rám, a sor végén meghúzódó napszemüvegesre nézett, aztán vissza Shawnra.

- Szereted Mabelt? - tette fel kertelés nélkül a kérdést. Sokan meglepetten és kíváncsian felhördültek, mások kamerájukat Shawnra irányították. Ő zavartan felnevetett és megrázta a fejét.

- Persze, imádom - mosolygott a lányra, aztán átvett egy újabb telefont.

- Szerinted van nála esélyed? - kérdezte meg a tőle újonnan ellépő magas lány.

- Nagyon remélem - vonta meg a vállát Shawn.

- Szerintem aranyos lány. Hozzád való - sandított rám egy másik, szőke hajú lány. Shawn hozzá lépett és elvette a telefonját. A lány átölelte a derekát, és belemosolygott a kamerába.

- Kedves, hogy ezt mondod - simította meg a vállát.

- Én mindennél jobban szeretnék #Shabel-t! - emelte fel mosolyogva kezét a mellettem álló. Többen bólogatni, huhogni és helyeselni kezdtek, mire Shawn elvörösödve csitítgatni kezdte őket. A mellettem álló lány, mikor Shawn elfordult tőlünk, vigyorogva rám kacsintott, én pedig hálásan mosolyogva átkaroltam őt.

- Köszönöm, nagyon aranyos vagy - suttogtam a fülébe. - Menj előrébb, hadd kerülj hamar sorra - löktem meg a fiú felé, ő pedig egy köszi-t eltátogva előrébb furakodott.

- Srácok, higgyétek el, én is szeretném magam mellett tudni Mabelt - nevetett fel zavartan, elérve rajongói újabb fangörcsét.

- Azt hittem már együtt vagytok - nézett értetlenül egy telefonját felé nyújtó lány.

- Mondjuk úgy, hogy randizgatunk - mosolygott rá. - De hagyjuk a magánéletemet, légy szíves.

Egy további tíz perc után már csak hárman maradtunk Shawn előtt. Az egyik lány éppen átnyújtotta neki a telefonját, és megölelte, mikor Shawn szeme megakadt rajtam. A napszemüveg lencséje miatt nem láthatta, hogy én is őt nézem, és szerencsémre sikerült fapofával tettetni, hogy a reptéren sürgő embereket nézegetem, éppen akkor, mikor az utolsó lány is elé lépett.

Királynő 《S.M.》Where stories live. Discover now