12. Luku

373 65 21
                  

Tän päivitys rytmi muuttuu sillä tavalla, että yritän päivittää tätä kerran viikossa. Mulla on muuten kamala stressi saada uus luku neljän päivän sisällä, jos on kokeeseen lukemisia yms. Yritän päivitellä aina sunnuntaisin ♥

Toivon et tää luku on tarpeeks hyvä, vaikka se on vähän kiireellä tehty ja lyhyt.

---

"Sano vielä uudestaan, sä löit kissan kanssa vetoa?" Jimin sanoo, katsoen minua oudosti.

"Mitä sä muka ootat yksinäiseltä opiskelijalta?" tuhahdan, silitellen sylissäni mouruavaa kattia. Mussutan uunissa ollutta lohta tyytyväisenä, syöttäen kissalle armosta silloin tällöin palasen, vaikka ei se vetoa voittanutkaan.

"Et sä oo yksinäinen, sulla on sun kaverit."

"Seokjinilla on ollu niin paljon kiireitä, ettei me keretä nähä sitä nykyään ollenkaan. Namjoon työskentelee Hoseokin kanssa laulun parissa, ja Jungkook lähti selvittämään tapausta sen mikä liekään Mr. Rosewoodin kanssa. Joten sä oot ainoo jolla on tällä hetkellä aikaa mulle" selitän.

"Mun pitikin kysyä, miten se sun laulu edistyy?" Jimin kysyy, nostaen kulmiaan.

"No, mä... Oon saanu siihen yhen lauseen tähän mennessä" totean, ehkä hieman jopa nolostuneena. Muut luokallani olevat ovat jo taatusti saaneet sanoitukset valmiiksi, ja ovat äänitys vaiheessa. Minä taas olen jäänyt jumiin pohtimaan liian tarkasti jokaista sanaa, jonka tahdon paperille kirjoittaa.

"Näytä mulle" nuorempi sanoo.

Nostan kissan istumaan sohvalle, laskien lautaseni olohuoneen pienelle pöydälle. Kävelen hakemaan vihkoni, johon olen tuherrellut sanoja viimeisien päivien aikana. Suurin osa siitä on sutattu, koska en ole ollut tyytyväinen sanoituksiin. Selaan oikean sivun, palaten blondin luokse, joka on nähtävästi vetänyt kissan syliinsä.

"Täähän on hyvä alku" poika sanoo, hymyillen.

"Mistä se kertoo?"

"Ykspuolisesta rakkaudesta, ihan kun kaikki muutkin laulut joita radiossa soi" huokaisen, istuen takaisin sohvalle, jolla olemme viettäneet jo viimeiset kaksi tuntia televisiota katsellen.

"Onks tuttuukin?" blondi naurahtaa.

"Mistäs sitä tietää" hymähdän, alkaen selailla puhelinta tylsyyden saapuessa. Avaan instagramin ihmeellisen maailman, katsoen, jos löytäisin sieltä jotain mielenkiintoista. Jungkook ei ole postannut mitään siitä lähtien, kun hänet viimeksi näin. Kai tutkimus pitää hänetkin kiireisenä. Namjoon on taas täysi vastakohta. Joka päivä ainakin yksi uusi kuva, jolla löytyy ainakin sata tykkäystä. En ihmettele sitä ollenkaan hänen tyylitajullaan, joka kelpaisi minullekin. Seokjin on päivittänyt kuvia itsestään, kuten aina. En voi siltikään sanoa, etteikö hän näyttäisi hyvältä, vaikka en ajattelekaan hänestä sillä toisella tavalla. Jimin pävittelee kuvia aivan liian usein, minkä takia en juurikaan ehdi tykätä jokaisesta, josta saan kuulla viikottain. Itse käyn koko sovelluksessa ehkä pari kertaa viikon aikana, enkä ikinä postaa mitään.

"Näitkö sä jo Hoseokin uusimman kuvan?" Jimin kysyy.

"En, miten niin?" ihmettelen.

"Mee kattoo se."

Etsin punapään käyttäjän muiden joukosta, nähden viimein kuvan, jota Jimin tarkoitti. Suupieleni kääntyvät välittömästi alaspäin.

"Se taitaa olla nykyään yhdessä Jisoon kanssa" nuorempi mumisee, kuin se ei olisi minulle jo valmiiksi ilmiselvää. Kuvassa oleva poika suutelee ikäistään tyttöä. Arvasin, että niin kävisi lopulta, mutta en ajatellut sen olevan näin pian. Tuntuu, kuin sydämeni särkyisi jo sadannen kerran viikon sisään. Kuvan kommentit ovat täynnä onnitteluja ja muuta sellaista, ja minun pitäisi olla yhtä iloinen hänen puolestaan. Totuus on se, etten voi. Todellisuudessa se sattuu enemmän, kuin mikään muu. Jos en olisi rakastunut siihen typerään poikaan, niin ehkä voisinkin hymyillä kuullessani tämän kaltaisia uutisia.

"Yoongi, ootko kunnossa?" Jimin kysyy, huolestuneen kuuloisena.

"Joo, kaikki on ihan täydellisen hyvin" soperran, vetäen käteni hiusteni lävitse, jotka valahtelevat yhä silmieni eteen. Oikeastaan en edes tiedä mitä ajatella koko asiasta, mutta sen tiedän, etten voi näyttää pettymystäni Hoseokille. Pitää vain hymyillä ja sanoa, että on onnellinen toisen puolesta, vaikka se ei olisikaan täysin totta. Jos hän on onnellinen Jisoon kanssa, olkoon niin.

Sunshine || Yoonseok || FinnishWhere stories live. Discover now