Evlenmemiz gereken bir konu var. (77. bölüm)

20.4K 703 97
                                    

Heeey! Selamlar! Bugün çoğu kişi yeni bölüm beklemiyordu biliyorum. Açıkçası benim içinde paylaşmak sürpriz oldu. Arar ara fırsat bulup yazdıklarımı ancak toparlayabildim, umarım beğenirsiniz! Yeni bölüm ne zaman gelir hiç bir fikrim yok ama en kısa zamanda yie bir düzene girecek yeni bölümler ;) Hepinizi öpüyoruuum, ve sabrınız için çok çook teşekkür ediyorum! 

Bu arada hikayemizin twitter hesabı açıldı :) Oradan yeni bölümlerle ilgili çeşitli tüyolar paylaşılıyor haberiniz olsun ;) Tüm emekleri için Şevval (sev_123) arkadaşıma da çok teşekkür ediyoruum :) Kapak resmi de ona aiittir :))

Bu bölüm'ün ithafı Cemre'ye gidiyor :) Umarım beğenirsin tatlım. 

(Not: Aslında ithaf zeyker_hikayeleri için ayrılmış ama kişilerde bulunmuyor tatlım ismini değiştirdiyesen ve bu notu gördüysen bana mesaj atman yeterli ;) )

***

Yaklaştıkça daha çok gelen müzik sesiyle geriliyorum! İçimde tuhaf bir his var kesin Yağmurdan aşırı bir azar yiyeceğim!

“Hazır mısın?” diye soruyor kapıya geldiğimizde gerginliğimi o da anlıyor.

“Hı hı” diyerek içeriye giriyoruz ikimizde ve kapının açılmasıyla bütün gözler bize çevriliyor.

Anlamıyorum o kadar kalabalıkta nasıl fark ediliyoruz biz?!

“Zeynep!” diyor Yağmur gözlerini kocaman açmış bana bir şeyler anlatmaya çalışıyor ama anlamıyorum ki.

“Anaaa! Bu kız, o kız işte Yasemiiin!” diyerek Yasemin teyzeyi dürten kadını gördüğümde başımdan aşağıya kaynar sular dökülüyor! Evet, evet eczanedeki kadın!

Sanki hiçbir şey yokmuş gibi gülümseyerek içeriye girerek;

“Bizde geldiiik” diyorum biraz olsun rahat görünmeye çalışarak.

“Kızım sen neredesin kaç saattir?” diye soran annem oluyor.

“Şeyy şeydeydik annecim..”

“Kız!” diye sözümü bölüyor yine eczacı kadın. Hay Allah’ım ya! Sen nereden çıktın be kadın?!

“Kız yoksa o karnındaki çocuğu bu yanındaki adamdan mı yaptın! Tüüü sana! Bir de evlenmeden hamile kalıyor! Yazık! Vallaha Yazık annene babana!” demesiyle ağzım kocaman açılıyor!

Ne diyor bu kadın biri bana açıklayabilir mi? Ben şaşkın şaşkın onlara bakarken Kerem dahil herkesin ağzından tek bir soru dökülüyor.

 

“Hamile mi?!”

 

                                      77. BÖLÜM 

Şuan kesinlikle bir rüya falan görüyorum değil mi? Ama ne zaman uykuya daldım ki ben? Ne olur Kerem’in evlilik teklifi gerçek olsun ya, hem zaten o kadar romantik bir teklifi ben uydurmuş olamam yok, yok kesin arabada gelirken uykuya daldım. Kerem de birazdan uyandırır herhalde. Hadi ama Kirim acele et yoksa birazdan boğacaklar beni!

EVCİLİK OYUNUHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin