Chapter 57.

7.4K 292 29
                                    

"Jao Tina...khm..khm" nakašljala sam se u slušalicu dok sam razgovarala sa Tinom. Pokušavam joj slagati da sam užasno bolesna i da zbog toga ne mogu slaviti novu godinu koja je večeras. Ipak se nisam mogla riješiti Harrya tako da sam osuđena na propast dok sa njim bude čekala novu godinu. Opet sam mu oprostila. Kvargu i one njegove umiljate oči koje me uvijek tjeraju da mu povjerujem. Između nas se desio toliki napredak tako da sam sinoć prespava na kauču u dnevnoj zajedno sa njim jer smo do kasno gledali Sherlocka. Sjećam se samo da sam se  probudila sa glavom na njegovom ramenu iako smo zaspali na dva različita kauča.

"Ali Liss..hhh... doći ću kod tebe i skuhati ti supu i nešto toplo napraviti za jesti....pa već ima sedmica dana da nisi izašla iz te kuće i stvarno se brinem za tebe..." Tina je govorila dosta tužno i u glasu sam joj osjetila da je povjerovala u moju laž. Počinje me gristi grižnja savjest zbog toga. Mrzim kada moram lagati.

"Znam Tina...ali... hvala ti na brizi ali stvarno želim biti sama...napravila sam sebi čaj i popila neke tablete od kojih non stop spavam tako da ti neće biti baš zanimljivo ovdje..khm.." opet sam se nakašljala dok sam je očajno molila da ne dođe. Kada pokušavaš Tinu nagovoriti na nešto onda moraš imati konjske živce jer ona neće lahko odustati.

Samo što sam krenula nastaviti svoj govor u slušalicu,Harry je uletio u sobu a ja sam nečujno poskočila te stavila prst na usta i rekla ššš kako bi mu dala do znanja kako bi trebao biti tih. Kao što rekoh između mene i tog kretena se smirila situacija tako da se Harry dosta opustio. Dovoljno toliko da mi ne kuca na vrata sobe kada želi ući. Harry se bacio na moj krevet zbog čega je on zaškripao te je rokovnik koji se nalazio na njemu odskočio i snažno tresnuo na pod.

"Svejedno Liss..doći ću samo na pola sata...čekaj da li je to neko kod tebe?" Upitala je sumnjičavo kada je čula rokovnik koji je pao na pod. Kvragu Harry.

"Uhm...khm...da..tata je došao i donjeo mi ljekove..." ponovo sam slagala te namrgođeno pogledala u Harrya u smislu 'šta hoćeš?' a on je umjesto odgovora samo imitirao moj izraz lica zbog čega sam poželjela da se mogu nasmijati ali sam samo prevrnula očima a on je i to opet imitirao.

"Uredu...uhm ipak dolazim.." Tina je rekla u slušalicu a ja je gotovo nisam ni čula dok sam se nijemo svađala sa Harryam da prestane imitirati moje izraze lice iako je on baš svaki moj pokret lica imitirao. Tek nakon nekoliko sekundi mi je do mozga došlo šta mi je Tina zapravo rekla pa sam brzo i glasno dreknula u slušalicu 'Ne' a onda se nakašljala te odglumila slabašan glas jer sam ono rekla previše...zdravo.

"Nemoj dolaziti Tina...želim biti sama okay? Umorna sam i užasno mi se spava ali uskoro ću biti bolje pa ćemo se vidjeti na fakultetu...molim te nemoj dolaziti!" još jednom sam ponovila dok je Harry ovoga puta ustao sa kreveta te počeo imitirati i moje tijelo.

"Uredu Liss.." Tina je tužno uzdahnula a i ja za njom nakon čega sam poklopila slušalicu te bacila mobitel na krevet te uzela jastuk u ruke.

"Kretenu jedan...ja ovdje izvlačim živu glavu a ti se tu praviš mangup!" dreknula sam na njega ali ne baš ljutitim glasom te ga udarila onim jastukom iz sve snage u rame a on se iz šale zateturao te počeo smijati.

"Mala...ti si užasna glumica.." rekao je kroz simpatičan smijeh te uzeo moj najveći jastuk sa kreveta i udario sa njim pravo u glavu te razvalio moju sviježe isfeniranu kosu te je raščupao.

"Hej...moja kosa..“ vrisnula sam već malo ljuta jer sam dosta truda uložila u tu kosu te i ja skočila u zrak te ga jastukom udarila u glavu kako bi i ja njegovu kosu raščupala.

"Hej...moja kosa.." Harry je vrisnuo piskutavim glasom imitirajući mene a onda se nasmijao kada sam ga ja još jednom spucala jastukom jer mi se rugao.

TRY...Where stories live. Discover now