Let's play a game...

3K 98 6
                                    

Το απόγευμα σηκωθήκαμε με την Νίκα για να με βοηθήσει να ετοιμαστώ.Πρώτα έκανα ένα μπάνιο με αρωματικά έλαια.Μετά η Νίκα όπως πάντα μου έκανε ένα τέλειο χτένισμα.Μπούκλες φυσικά.Βρήκαμε και ένα τέλειο φόρεμα που ταιριάζει ακριβώς με το γκαλά.Είναι σεμνό και σέξυ μαζί.Είναι κόκκινο, στράπλες με μια μικρή ουρά που σέρνεται.Θα βάλω τα ψηλά μου τακούνια cristian louboutin που είναι μπεζ.Βάφτικα απαλά αλλά τόνισα με κόκκινο τα χείλη μου.

Η αλήθεια είναι ότι δεν κατάλαβα τί είναι αυτό το γκαλά αλλά μου το εξήγησε η Νίκα μιας και θα είναι και αυτή εκεί μαζί με τον James στο ίδιο γκαλά.Ούτε αυτή το ήξερε, στο εστιατόριο της το ανακοίνωσε.Έτσι πήγαμε και αγοράσαμε ένα φόρεμα στα γρήγορα.Είναι πολύ εντυπωσιακό.Η φούστα του φορέματος είναι θαλασσί και το μπούστο απο πάνω είναι άσπρο και το καλύπτει ένα θαλασσί τούλι που ενώνεται με μια χρυσή κορδέλα στον λαιμό.Επίσης έχει και μια χρυσή κορδέλα γύρω απο την μέση.Έβαλε και χρυσά ψηλά πέδιλα με ένα χρυσό τσαντάκι.Το μαλλί της είναι ίσιο και έχει ένα πιάσημο στο πλάι σαν κοτσίδα.Γενικά ότι και να βάλουμε είμαστε θεές.Είναι 10:30 το βράδυ.Πρέπει να ξεκινήσουμε απο το σπίτι για να τους συναντήσουμε στο σπίτι του Σταύρου.Μετά το γκαλά κανονίσαμε η Νίκα και ο James να κοιμηθούν στο σπίτι μου και εγώ μαζι με τον Σταύρο στο δικό του.

Στο δρόμο η Νίκα μου επανέλαβε τί θα γίνει στο γκαλά και τί σημαίνει.Λοιπόν θα σας εξηγήσω.Πηγαίνουν οι πλούσιοι άνθρωποι και μπορεί να πάει και κάποια εταιρία (όπως στην δικιά μου περίπτωση) και εκεί κάνουν κάτι σαν δημοπρασία και χαρίζουν λεφτά σε φτωχούς ανθρώπους και συγκεκριμένα σε ιδρύματα.Όταν λέω δημοπρασία δεν εννοώ να αγοράσεις κάτι απλά κάποιος πλούσιος λέει π.χ. εγώ δίνω 100.000 ευρώ ο άλλος λέει εγώ 200.000 ευρώ κ.τλ. Αφού είναι για καλό σκοπό πρέπει να πάμε.

Μόλις φτάσαμε στο σπίτι του Σταύρου μας περίμεναν έξω.Και οι δύο έπαθαν σοκ.Άρχισαν να σφηρίζουν και να μας κάνουν σβούρες.

Έδωσα στην Νίκα και τον James το audi μου και εμείς πήραμε το τζιπ του Σταύρου.

<<Το βράδυ σου έχω μια έκπληξη.>>λέει ο Σταύρος.

<<Μμμμ δεν μπορώ να φανταστώ.>>λέω και κάνω πως σκεύτομαι.

Χαμογελάει.

<<Σήμερα είσαι πολύ σέξυ>>του λέω.Η αλήθεια είναι ότι και οι δύο τους είναι εντυπωσιακοί.Και οι δύο φοράνε σμόκιν με παπιόν μόνο που του Σταύρου είναι μαύρο ενώ του james γκρί σκούρο.

Κρυφό μου πάθοςΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα