Emma og jeg har været her i lidt over 3 timer og jeg har fået købt en ny mobil "iPhone x" og et nyt cover. (Vises øverst oppe;) ). Tøj, makeup og snacks. Aha.

Emma har købt nye blyanter, hvor det står 'Emma', Slik til turen hjem eller til Oslo, tøj og lidt andet.

Jeg skal få Kjell-Erik til at hjælpe mig med min nye telefon, med at få overført alle Mine billeder osv. Som Marcus og Martinus siger, Kjell-Erik er en superfar, aha.

"Astrid!" Råber Martinus' stemme igennem fields, aha. "Ihhh!" Kommer det fra nogle skrigene stemmer. Fans, eller MM'ers... Drengene kommer op til os. "Løb.." siger jeg og tager fat i Emma's hånd og vi løber bare så hurtigt ud og hen imod hotellet. Emma begynder at løbe langsommere, men heldigvis er vi inde på hotellet nu.

Jeg fik også købt de der kendte Nunoo tasker, aha. Emma havde også købt en, så vi matchede.

Jeg går over til Kjell-Erik. "Hej Kjell-Erik! Vil du hjælpe mig med at få overført alle mine billeder oh videoer over til den her telefon?" Spørge jeg ham og tager min iPhone x ud af boxen. "Ja selvfølgelig!" Siger Kjell-Erik. Jeg tager mit nye cover og pakker den ud af pakken og tager den på min iPhone.

"Værsgo!" Siger Kjell-Erik smilende og rækker mig min iPhone. "Tusind tak Kjell-Erik!" Siger behov tager imod den. Jeg får lavet den der face-scanning og laver min egen emoji, eller hvad de nu hedder. Dem man kan lave når man har en iPhone X!

Sry for ik at opdaterer så meget! Jeg har ik lige haft lysten til at skrive lige nu. Men jeg prøver at "skamme" mig op og får skrevet mere!<3
7 november 2018

First kiss - M.G (Sæson 1+2+3)Read this story for FREE!