Jeg tager en tallerken og tager et toastbrød og de der små smør ting ting på min tallerken. Jeg tager et æg og lægger det ved siden af toastbrødet. Jeg tager et glas og fylder det med juice. Jeg går over til Marcus, Martinus, Kjell-Erik, Gerd Anne og Emma. Emma og Gerd Anne var ikke med til Royal arena koncerten, da Emma havde det dårligt.

"Vi skal være ovre ved lufthavnen klokken 18.00, så i har 7 timer og 30 min til at lave det i har lyst til!" Informerer Kjell-Erik os. "Åhhh, Astrid! Vil du ikke tage med mig til field's? Nu hvor det alligevel er i nærheden!" Siger Emma og laver hundeøjne.

"Jo selvfølgelig!" Siger jeg grinende og aer hende på kinden. "Det nok ikke en god ide at Marcus og jeg tager med.." siger Martinus og laver sad Face. "Enig!" Siger Emma og jeg i kor og griner lavt. Gerd Anne aer Martinus bag ryggen og smiler og Kjell-Erik griner af dem.

"Mama, må jeg få mit kort med?" Spørge Emma. "Ja, selvfølgelig! Men du kan selv huske koden ik?" Spørge Gerd Anne og smiler. Emma nikker kraftigt. Gerd Anne fisker sin pung op og finder Emma's kort frem og giver det til Emma. "Skal jeg lægge det i min taske?" Spørge jeg og smiler til Emma. "Okay!" Siger hun smilende.

Sry for ikke at opdaterer så meget):::
Husk at Tjek it's not easy ud!:)
- Vickii
14 Okt. 2018

First kiss - M.G (Sæson 1+2+3)Read this story for FREE!