Wattvampires prezinte: Cartierul băntuit

160 18 4
                                    


Bună, Darklings! WattVampires este încântat să se alăture acestei antologii! Halloween-ul este, până la urmă, o noapte splendidă pentru noi, vampirii

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bună, Darklings! WattVampires este încântat să se alăture acestei antologii! Halloween-ul este, până la urmă, o noapte splendidă pentru noi, vampirii. Este vorba doar de prefăcătorie, și noi suntem, într-adevăr, șarlatani. Purtăm aparența umanității precum alții poartă costume caraghioase și atragem oamenii, făcându-i să se apropie din ce în ce mai mult de noi. Apoi, prada este a noastră... Nu așa se joacă acest joc?

Dar Halloween-ul este și despre povești, cel mai bine spuse noaptea, împreună cu prietenii. Așa că te invităm să pășești în cartierul nostru! Bine ai venit în Crimson Crescent, un loc special în care vei găsi aventuri în spatele fiecărei uși!

Faceți stânga în Elm, este o stradă cu capăt de linie, nu o vei rata, sunt doar patru case acolo, toate așteptându-te pe tine. Alege înțelept, pentru că poți bate la o singură ușă...

Alege un singur prompt din cele de mai jos și scrie o poveste de 1000 de cuvinte pe baza acestuia.

Atenție la gramatică, ortografie și diacritice!

Pentru scriitori! - Prompt-uri

Cursul principal

Ți-ai petrecut ultimele săptămâni încercând să-ți faci prieteni în cartierul tău. Este teribil să fii nou într-un cartier istoric al orașului. Dintr-o dată, după zile în care le-ai făcut cu mâna vecinilor tăi, primești o invitație la o petrecere de Halloween. Te duci fără să stai pe gânduri! Totuși, ajuns acolo, descoperi că vecinii tăi sunt vampiri și există o șansă să fie mai interesaţi de sângele tău rar decât de tine ca persoană...

Să dăm drumul petrecerii!

În fiecare an, noaptea de Halloween pe strada Elm este unică. Monștrii din întreaga lume o vizitează în căutare de distracție și răutăți! Vampirii, vârcolacii, fantomele, dar și alte creaturi, toate venite pe strada Elm pentru a striga în gura mare „Ne dați sau nu ne dați". Îți poți imagina o astfel de scenă? Ce ar purta monștrii? Cum s-ar comporta? Ce și-ar spune unii altora?

În spatele măștii:

Un vampir își arată adevărata față în această noapte, fie fiindcă e Halloween-ul și toată lumea va crede că e doar un machiaj foarte bine realizat, fie că dezvăluie adevărul despre sine unei persoane iubite, fie că se apropie de prada lui, sunt multe motive pentru care ar recurge la acest gest, inclusiv cele sezoniere. Alege unul!


Costumul bântuit:

Ai economisit tot anul pentru a te putea duce la acel magazin de modă cu haine extravagante și vintage de Halloween. Vânzătorul îți arată ansamblul toturor viselor tale. O îmbrăcăminte foarte bine păstrată din secolul 18. Este costumul perfect! Ești foarte fericit, totuși, așa cum se dovedește, costumul este bântuit, iar atunci când îl porți, ai o poftă inexplicabilă pentru sânge proaspăt.

Asta este, Darklings! Lăsați sângele să curgă, nimănui nu-i va pasă. Ei vor fi fericiți în lumea lor plină de iluzii, în timp ce noi vom face un dezastru caracteristic nouă!

Formular: Limba romana

                     Limba engleza




Halloween VaultWhere stories live. Discover now