Chap 18

79 8 1

Author POV
Selepas Jiha balik ke apartmentnya....Jihoon dan Woojin mencarinya disekeliling sekolah...

WOOJIN:Hoon!! Kita nak cari dekat mana lagi nie?! Dah 3 jam since kita cari die dkt sekolah!!
JIHOON:Ye aku tahu!! Dah,jom pergi rumah Yoongi Sunbae!! Die mesej aku tadi!!

Jihoon dan Woojin pun berlari utk sampai ke rumah Yoongi dgn cepat..

'Eh nie kan kawasan perumahan aku..Tapi mcm mane aku tak tahu yg Yoongi Sunbae duduk dkt perumahan nie??' -WOOJIN

Setelah 2 minit berlari,mereka sampai di rumah Yoongi..Sambil menarik nafas utk menstabilkan tekanan nadi,mereka berdua bergilir-gilir menekan loceng rumah Yoongi..

#meanwhileYoongi

YOONGI:Manusia mane pulak yg main tekan loceng rumah aku nie?!

Yoongi pun ke pintu dan membuka utk memarahi org yitu..Dan die baru teringat yang die ada mesej Jihoon suruh dtg rumah die..

YOONGI:Jihoon,machi?? (Jihoon,betul tak??)
JIHOON:Naeee!!! Ppali,hyung!! Buka pintu nie!!!
YOONGI:Chakaman..

Yoongi membuka pintu rumahnya utk 2Park..

YOONGI POV
Lepas aku buka pintu tu,aku nampak WooJin sekali..Ma faceu belike 😑😑

YOONGI:Hoon..Meh sini kejap..

Jihoon dgn muka keliru..dtg kearah aku..Aku berbisik kpd die..

YOONGI:Kau bawak Woojin sekali nape??
JIHOON:La~~,tu je ke??
YOONGI:Jawab soalan aku dulu.. 😡😡
JIHOON:O-okayy..Aku yg ajak sbb die ni teman sehati sejiwa aku..Mane2 die ada kecuali gi tandas jelah..
YOONGI:Hmm..Okay..

Aku pun mempersilakan mereka duduk lepas aku tutup pintu..Takkan tak tutup pulak,nanti pencuri masuk...Aku pergi buat air dan hidangkan kepada diorang berdua..

JIHOON:So kenape hyung suruh kitorang dtg sini??
YOONGI:Series aku cakap,Jiha mmg betul2 sakit hati dgn Sana tu..
WOOJIN:Haduh!! Matilah Sana Sunbae nanti..
YOONGI:Tulah tapi kita nak buat ape?? Pandai2 lah die hidup utk lari dari Jiha..Muahahaha!!!
JIHOON:Tapi Jiha kan kuat berdendam so die mmg akan cari Sana Sunbae walau macam mana pun..Mmg hidup Sana Sunbae akan hancur begitu sahaja..

Kami bertiga mengeluh..

YOONGI:Dahh!! Jom kita karok!!
2PARK:JOM!!!

Kami bertiga pun menyanyi dgn sepenuh hati dan mungkin akan buat Jiha marah nanti..Tapi aku tak ksisah pun..Wak lek wak peace ✌🏻
Hahaha!!!

WOOJIN POV
Aku baru tahu yg Yoongi Hyung mmg baik..aku pun scroll IG

j.jungkook

♥️likes by jmnparks,jiha_kang,yoongi_swag and 8920 others j

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

♥️likes by jmnparks,jiha_kang,yoongi_swag and 8920 others
j.jungkook Tgk jodoh..hahaha 🤣🤣

view all the comments
jiha_kang Oppa!! Tak cakap pun ade crush ea!! Taknak kawan dgn oppa!! Humph!! 😤😤😤
jmnparks Haduh..Hyung banyak susah hati lah..Sbb crush Kookie hyung kan?? 🤣🤣
j.jungkook Pale hotak kau,hyung.. 😑😑😑 @jmnparks Jiha!! Nanti oppa bagitahu ea sape crush oppa,nae?? Jgn majuk!!! @jiha_kang

Aku ketawa dgn perangai Jiha tu..mmg manja tapi kalau dgn Daniel hyung lagi manja..Aku nk post gambar lah..

woojin_park

♥️likes by jihoon_park,daniel_kang,lai_kuanlin and 3900 otherswoojin_park Berlatih utk comeback

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

♥️likes by jihoon_park,daniel_kang,lai_kuanlin and 3900 others
woojin_park Berlatih utk comeback..🤧🤧

view all the comments
jihoon_park Waaaa!!! Kembar aku!! Handsome sial kau Jin!!
daniel_kang haha!! Smartnya adik angkat itew nie!!

Aku gelak dkt comment Daniel hyung..











#note: sorry,author tertukar sikit bab..Lagipun author tgh sibuk..Maaf ya,readerrss!!

TBC

MY BROTHER BESTFRIEND IS MY CRUSH-PARK JIHOON FFWhere stories live. Discover now