twenty - birthday 2/2

4K 204 28
                                    

Jsem strašně happy za 1. místo v kategorii onedirection ♥ a taky za 20k přečtení, miluju vás ♥


Pomalu jsem začala zjišťovat, že někdo z nich nalil do nealkoholických nápojů alkohol. Měla bych být naštvaná, protože jsem slíbila Harrymu, že nebudu dělat nic, co nesmím, což znamená alkohol, drogy a cigarety. Myslela jsem, že si dělá zbytečné obavy ale očividně ne a já se za sebe neskutečně styděla. 

Kelímek s novým obsahem jsem položila na stolek vedle sebe a rozhodla jsem se, že už pít nechci, nechtěla jsem aby byl Harry naštvaný. "Anabel, bav se trochu." Louis znovu stál u mě, měl asi také něco vypito, protože mu bylo špatně rozumět a motal se. Nebo jsem si to myslela. "Lou.." zamumlala jsem opile. "Teda, ty máš dost asi." uchechtl se a posadil se vedle mě. "Měla by jsi mi poděkovat, alespoň ses trošku uvolnila." Došlo mi to asi pozdě, že tam ten alkohol nalil Louis, přitom mi to mohlo být jasný. Louis tohle dělal vždycky a všude, proto jsem si skoro všude brala vlastní pití. "Harry mě zabije." zamumlala jsem. "Dojdu si pro vodu." pomalu jsem se začala zvedat, což nebyl úplně dobrý nápad a já jsem spadla zpět na židli. "Pojď pomůžu ti." zasmál se Louis a pomohl mi vstát. Pomalu mě vedl do kuchyně, kde mě posadil ke stolu. Nalil mi vodu do skleničky, kterou mi ihned podal. Trošku jsem se napila a pak jsem se usmála na Louise. "Děkuju." Louis se posadil vedle mě a s úsměvem se na mě díval. 

"Jsi čím dál víc krásnější." řekl z ničeho nic, nikdy se Louis ke mě takhle nechoval a překvapovalo mě to, vždycky jsme si dělali naschvály i když jsme byli nejlepší kamarádi. Jeho ruka se přesunula na mé stehno, které pomalu začal hladit. Nedokázala jsem moc vnímat co dělá a proto jsem tam jeho ruku nechala. "Nejsem." zašeptala jsem. Louis uchopil mou ruku a přitáhl si mě na svůj klín. Chytl mě za boky a jemně hladil. "Jsi." mluvila z něho opilost, nemohla jsem to jinak vysvětlit. Jemně mě začal kousat do ušního lalůčku a mě na se na těle pomalu začala vytvářet husí kůže. "Lou."  zavzdychala jsem, když jeho ruka pomalu putovala pod mou sukni. "Tohle nejde." pokusila jsem se zvednout z jeho klínu ale Louis mě držel trochu pevněji, než jsem si myslela. Později mi to už tolik nevadilo, začala jsem toužit po Louisových dotycích, které mi dělaly v tento moment tak moc dobře. 

Cítila jsem se trapně, protože jsem byla tak moc nezkušená. Otočila jsem se k Louisovi čelem a položila jsem své ruce na jeho krk, ihned jsme se políbili, Louis mezi tím pomalu hladil můj zadeček, který občas lehce zmáčkl. "Anabel, jsi tak krásná." zavzdychal mi do úst, neodpovídala jsem. Louisovi ruce mi vyhrnuly sukni.

Chytl mě za boky a vysadil na stůl, aby měl ke mně lepší přístup. Vtěsnal se mezi mé nohy, a nepřestával mě líbat. Lehce jsem vyjekla, když se jeho ruka dotkla mých kalhotek. "Uvolni se Anabel." usmál se Louis, když se ode mě odtáhnul. Obě jeho ruce se přesunuly na lem mých kalhotek a pomalu je stáhnul. 

Harry

Ležel jsem ve svém pokoji na posteli, v rukou jsem držel svůj sešit, do kterého jsem psal další své vymyšlené písničky. Nebyl jsem s nimi úplně spokojený ale stále mě to nějak zvláštně utěšovalo. Chtěl jsem co nejvíce odčinit to, že jsem Sam nenavštěvoval, vždy měla ráda mé písničky. Pousmál jsem se, nad vzpomínkou nad Samanthou a rozhodl jsem se, že si půjdu pro pití. Nechci jim nijak rušit jejich zábavu, není to pro mě a i když po mě Anabel chtěla abych se k nim přidal, odmítl jsem. 

Vyšel jsem ze svého pokoje a pomalu jsem sešel schody do kuchyně. "Co se to tu kurva děje?!" nemohl jsem uvěřit svým očím, nemohl jsem uvěřit, že by to Anabel udělala jen tak s někým.

Louis se na mě otočil a já mu chtěl v tu chvíli dát přes hubu. Anabel vypadala dost překvapeně. Seděla na stole s roztaženýma nohama s vyhrnutou sukní a bez kalhotek. "Anabel obleč se." podíval jsem se na ni, vyděšeně se na mě podívala a hned na to se začala oblékat. Přešel jsem k Louisovi, kterého jsem ihned chytl za vrchní lem trička. "Jestli tě ještě někdy uvidím se motat okolo Anabel, budou ti muset spravovat zuby." řekl jsem mu a odhodil ho, přičemž se jen tak tak udržel na nohách. "Ty běž okamžitě do pokoje, zklamala jsi mě." otočil jsem se znovu na Anabel, všiml jsem si její divné motavé chůze. Ihned jsem vyběhl ven, kde se všichni dobře bavili, pravděpodobně nic neslyšeli. Vzal jsem do ruky jednu flašku se spritem a nalil jsem si trochu do kelímku. Hned jak jsem se z toho napil jsem poznal příčinu její chůze. "Okamžitě vypadněte!" zakřičel jsem k ostatním, kteří pravděpodobně nechtěli mít problémy a proto se ihned sebrali a odešli. Doufal jsem, že i Louis odešel jinak bych ho asi zabil. Šel jsem dovnitř a posadil jsem se na jednu z barových židlí. 

"Harry." zaslechl jsem lehký hlásek za mými zády. "Co je?" zamumlal jsem naštvaně. Ucítil jsem její ruku na mým ramenu. "Mrzí mě to." zašeptala a já se na ni otočil. "Proč jsi to udělala Anabel?" pořád jsem tomu nerozuměl.

"Já s ním nespala." obhajovala se, já se uchechtl a zavrtěl jsem hlavou.

"Bež do pokoje Anabel, vůbec mi nelez na oči."


<><><><><><><><><>

Názory ? ♥

All the love Sxx

Dolly Fucker | Harry Styles | slow updateKde žijí příběhy. Začni objevovat