40. Not So Long

454 32 3
                                    

Islan nk.

Kone laskeutuu ja pystyn miltein jo haistamaan eksoottisen Kreikan ilman ja maistamaan jo kaikki ihanat paikalliset herkut kielelläni. Katson innoissani Nicoa ja Lindseytä, sitten näkökenttääni ilmestyy Woods ja automaattisesti hän aktivoi murhanhimoni, jota olen oppinut hallitsemaan.

Nousemme koneesta Lindseyn kanssa ja hihkumme ilosta, kun taas poikien joutuu raahaamaan matkatavaramme ulos. Odotamme laukkujamme hihnojen luona ja pääsemme luksushotelliimme, jonne oli vaikea löytää ja paskat lähellä lentokenttää, jouduimme jumalauta kävellä matkalaukkujemme kanssa kaksi kilometriä. 

Kadut tulvivat ihmistä ja paahdun kohta tähän kuumuuteen. Katsahdan Nicoon, joka näyttää todella vittuuntuneelta, mutta kuitsenkin huomattuaan katseeni hän nostaa tekaistun hymyn.

Jään taka-alalle, kun Woods ja Linds jatkavat kävelyä ja tartun Nicon kädestä kiinni. Hän katsoo alas minuunpäin ja suutelee otsaani.

"Olet niin söpö, mutta tää loma olis ollu todella paljon parempi kahestaan." hän sanoo ja suutelee huuliani tällä kertaa.

"No ajattele vaikka niin, että sä voit mennä illalla sun kamus kanssa kreikkalaiselle kaljalle, kun mä meen Lindseyn kanssa kreikkalaisille kaupoille." sanon tönäisen hieman Nicoa. Hän naurahtaa ja näen jo hotellin häämöttävän vähän matkan päässä.

"Ja voidaanhan me mennä huomenna kahdestaan jonnekin." sanon vielä ja suutelen Nicoa. "Nähdään hotellihuoneessa, rakas." sanon ja juoksen Lindseyn luo hyppien innosta, kun Woods siirtyy Nicon luo.

"Se on niin hieno!" huomautan Lindseylle ja hän hyppii kanssani.

Lobbari ottaa matkalaukkumme ja sanoo toimittavansa ne huoneisiimme. Saamme huoneemme avainkortit respasta ja siirrymme huoneisiimme.

Kun avaan huoneen oven kaikki on niin kaunista ja käännyn katsomaan Nicoon, joka katselee ällistyneenä huonetta.

"Wau." pääsee hänen suustaan ja hypin hänen luokseen.

"Hei huonetoveri." sanon hymyillen ja kiedon käteni Nicon niskan taakse. Nousen varpailleni suudellakseni poikaystävääni ja kun hän huomaa kampailluni ylettää hänen huuliaan hän nostaa minut hajareisin syliinsä.

"Arvaa mikä ois kivaa?" hän kysyy ja katsoo kasvojani pieni virne kasvoillaan.

"Minulla on pieni aavistus, mutta kerro vain." sanon ja katselen Nicon kasvoja.

"Heti aluksi sekstailla tässä hotellihuoneessa." hän sanoo ja painaa huulensa intohimoisesti huulilleni. Käteni eksyy Nicon takaraivoon ja hänen kätensä on juuri eksymässä paitani alle.

Hetkemme kuitenkin keskeyttää kova kopututus ovelta ja Lindseyn ääni. Vittu, eivätkö he ikinä harrasta seksiä?

Nico huokaisee turhaantuneesti, niinkuin häntä vituttaisi se ettemme ikinä saa kahden keskeistä aikaa. Hyppään pois Nicon sylistä ja suuntaan avaamaan ovemme.

"Linds, Woods." sanon ja palaan Nicon
vierelle. Liu'utan käteni Nicon selän taakse ja nojaan hänen kylkeään vasten.

"Joko oot valmis lähtee kiertelee eksoottista Kreikkaa?" Lindsey kysyy pirteänä.

"Ai nytkö jo? Luulin, että me purettas tavarat ja levättäis hetken." sanon. Lindsey katsoo harmistuneena minuun ja sitten yhtäkkiä pirtenee. Pakko myöntää, että joskus nuo Lindseyn äkilliset olotila vaihtelut ovat pelottavia.

"Rakas ystäväni, me ollaan täällä vaan  viisi päivää, kaikki aika on arvokasta." Lindsey sanoo. "Tavataan aulassa viiden minuutin päästä." hän sanoo ja lähtee jo varmaan aulaan päin.

Unloved- VaaratonWhere stories live. Discover now