19. BÖLÜM

21.1K 910 163
                                    

Düğün Günü

"Ayten abla biraz acele eder misin? Şimdi gelecekler ve benim saçım hâlâ hazır değil. Ufff ya keşke en sona ben kalmasaydım. Hem baksana bunlara nasıl gülüyorlar bana Offff. "

Derin söylenmeye devam ederken Miray ve Zeynep oturdukları koltukta ona gülüyordu. Eee tabi ikisi de saç ve makyaja çabuk karar verdikleri için şimdi işleri bitmişti. Ancak Derin her zaman ki gibi  kararsız olduğu için bir türlü hangi modeli yapacağına karar vermeyince en sona kalmıştı. Üstelik saat altıydı. Ve abisi ile Yiğit birazdan burada olurdu.

"Derin sakin olsan hani yine çok konuşmaya başladın çünkü. "

"Zeynep bak valla kalkarsam kötü olur. "

"Yaw he he. "

Derin neredeyse sinirden ağlayacak iken kuaförün kapısı çalmıştı.

"Ayy geldiler valla. Miray kalk bakayım ayağa arkanı da dön bende gidip şu kapıyı tutayım. Hem eğer Yağız abi istediğim parayı vermezse wallaha da almam içeri onu "

Zeynep heyecanla kuaförün kapısının önüne çıktı ve kapıyı kapattı. Geriye kalan Miray ve Derin ise biri henüz hazır olmadığı için telaş yaparken biri de her ne kadar istemediği bir evlilik olsa dahi onun heyecanını yaşıyordu.

"Ayy Ayten abla hadi ama bak geldiler."

"Aaaa tamam Derin bitti işte az bekle."

Nihayet Derin in de işi bittiğinde oturduğu koltuktan kalktı ve Mirayın yanına gitti.

"Ah neyse ki yetiştim yengecim. Bakayım sana. Yaaa senin gözlerin dolmuş kıyamam ben sana. Ama ağlama bak makyajın bozulur bir daha yapmak zorunda kalırız ve inan bana abim o kadar sabırlı bir insan değil. "

Konuşmaları bittiğinde nihayet kuaförün kapısı açıldı ve önde Yağız Efe arkada da Yiğit içeriye girdi. Onların içeri girdiğini duyan Miray yavaşça arkasını döndü. Ve o an Yağız Efe için sanki zaman durdu. Bir süre öylece Miraya bakarken onun bu hali ordakileri güldürmüştü.

"Tamam abi anladık Miray çok güzel olmuş. Ama hadi çıkalım artık daha fotoğraf çekmeye gideceğiz."

(Mirayın gelinliği )

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

(Mirayın gelinliği )

Yağız Efe zorda olsa kendine geldiğinde konuştu.

"Çok güzel olmuşsun. Ve bu güzelliğin sadece bana ait olması beni gururlandırıyor."

Sözleri bittikten sonra göz kırptı ve kolunu Mirayın girmesi için açtı. Miray koluna girince kuaförden çıktılar geriye kalan Yiğit Zeynep ve Derin de onların arkasından çıkmışlardı. Ancak Derin biraz kırılmıştı çünkü o kadar hazırlanmasına rağmen Yiğit hiç bir tepki vermemişti. Ne yani o kadar hazırlık boşa gitmiş güzel olmamış mıydı? 

Yağız Efe ve Miray öndeki gelin arabasına binip ilerlerken Derin önde Zeynep arkada Yiğitte şoför koltuğunda yerini alınca onlarda arkalarından hareket etmişlerdi. Yaklaşık on beş dakika sonra dış çekimler için geldikleri sahil kenarında araba durdu. Zeynep heyecanla arabadan çıkarken Derin de Zeynebin arkasından çıkacağı esnada kolunun Yiğit tarafından tutulmasıyla başını çevirip baktı.

Kalbim Senin (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin