33 - Omega

117 19 0

'William?' Olivier hoorde zijn vriend gillen, maar weten waar hij exact was, was een ander verhaal. Hij wandelde door het enorme verlaten gebouw met angst in zijn hart, wat was er gebeurt? 'Is iemand daar?'

Hij hield zijn pistool voor zich uit, want hier waren alleen maar slechte dingen gebeurd en nog slechtere dingen zouden nog gebeuren. 'Cecille? Kom gewoon tevoorschijn als je me wilt vermoorden.' Dat laatste was niet op Cecille gericht, maar op de mensen die hun met een onmenselijke snelheid hadden verplaatst. Hij stootte een plant om. Onder de plant lang een vergeeld briefje.

HELP!

Hij pakte fronsend het briefje op en stopte het, nadat hij er drie minuten naar had gekeken, in zijn zak, er was namelijk geen andere oplossing en zulke briefjes zouden in een gekkenhuis gewoon normaal moeten zijn. Hij ging verder met zijn zoektocht, die op vrij weinig uitliep. De lampen in het gebouw leken op ziekenhuislampen en werkten vaak niet. Ze verlichtten de gang maar met een zwak licht en de knipperende lichten maakten het allemaal een stuk enger.

'Olivier?' hoorde hij een stem achter hem opgelucht zuchtten, ook al was het een vraag.

'Eindelijk,' zei Olivier en hij omhelsde Jessy, Jason en Kat.

Migri {deel 1}Lees dit verhaal GRATIS!