12.3

562 54 4
                                    

ΕΥΑ

Ως την τελευταία ώρα δεν είχα κανένα σημάδι του Ντέιμον και είχα αρχίσει να αμφιβάλω για την υπόσχεσή του. Ο Έντουαρντ με συνόδευσε στην έξοδο, όπου με παρέλαβε ο Λιόν. Μόλις κατεβήκαμε τα σκαλιά μας προσπέρασε η Λουάν. Τη φώναξε και φτάσαμε κοντά της. «Πότε επιστρέφει ο Βραζιλιάνος;»

Η κοπέλα με κοίταξε από πάνω μέχρι κάτω πριν στραφεί σε εκείνον ανασηκώνοντας τους ώμους της. «Πού θες να ξέρω. Παρ' τον τηλέφωνο».

Ο Λιόν με κόλλησε με ένταση επάνω του. «Μην μου πουλάς ειρωνεία. Το βράδυ θα γίνει της πουτάνας. Πρέπει να είμαστε όλοι στις θέσεις μας».

«Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς».

«Να στο κάνω λιανά» μουρμούρησε οδηγώντας μας μπροστά από το πρόσωπό της. «Είναι η δεύτερη μέρα που σε περιμένει ο Μέισον στο πάρκινγκ και όχι ο Ραμόν, και για κάποιο γαμημένο λόγο πιστεύω πως το βράδυ σου δεν θα το περάσεις με κανέναν απ' τους δύο αλλά με εμένα». Το σαγόνι της σφίχτηκε, ο Λιόν την έδειξε. «Πες μου πότε επιστρέφει;»

«Σήμερα».

«Άρα έχω δίκιο» σχολίασε. Η Λουάν έκλεισε το στόμα λες και είχε πει περισσότερα απ' όσα έπρεπε. «Τα λέμε στον αγώνα» πρόσθεσε ο Λιόν και με ώθησε να συνεχίσουμε .

Τι γινόταν με την πάρτη της; Μετρούσα ήδη τέσσερα μέλη της Οικογένειας. «Βγαίνει με όλους σας;»

«Έτσι δείχνει».

«Και δεν σε νοιάζει;»

«Με νοιάζει τι πραγματικά συμβαίνει, όχι τι μου πλασάρουν».

Έψαχνε αποκλειστικότητα στον θηλυκό Ντέιμον; Είχε τρελαθεί; «Πως αντέχεις να είσαι στη σειρά;»

«Όπως αντέχεις κι εσύ;»

Ορίστε; «Δεν είμαι ερωτευμένη με τον Ντέιμον».

«Ούτε εγώ με τη Λουάν».

«Δεν φαίνεται» τον ειρωνεύτηκα.

«Χαίρομαι» μου πέταξε τη στιγμή που περνούσαμε δίπλα από την Τζουλιέτ. Την κοίταξε εκνευρισμένος, ανταπέδωσε αδιάφορα. Δεν ξέρω τι στο καλό συνέβαινε μεταξύ τους. Για εκείνη ήταν σαν να μην υπήρχε στην αίθουσα, στη σχολή, στον κόσμο ενώ εκείνος, δημιουργούσε φασαρία προκαλώντας τη να αντιδράσει.

Μπήκαμε στο αυτοκίνητο και όταν φτάσαμε στην πολυκατοικία, μου έδωσε ένα κουτί σε συσκευασία δώρου.

«Το εισιτήριο της ελευθερίας σου» είπε πριν καν ρωτήσω. Άναψε τσιγάρο και μου έκλεισε το μάτι. «Τα λέμε το βράδυ, γλυκιά μου».

VMA_ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ #1Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα