Kat keek naar buiten. Ze was moe. Ze wilde weten wat er aan de hand was met de kistjes en de letters op hun handen. Ze had pijn in haar nek omdat ze verkeerd had geslapen en ze was een beetje prikkelbaar. Misschien was ze dat altijd wel, maar had ze het gewoon niet door. Eigenlijk maakte het haar ook niet heel erg uit.

Om haar heen werden de anderen een voor een wakker. Cecille natuurlijk als laatste. Zij was gewend om uit te slapen. Ze kwam altijd te laat op school, dat wist Kat zeker. Wat Kat echter niet wist, was dat Cecille als laatste was gaan slapen, maar interesse toonde ze daar ook niet in.

Kat zat bij Cecille in de klas. Ze hadden alle twee wel een ander profiel gekozen, maar ze konden er niets aan doen dat ze dezelfde mentor hadden. Ze haatten elkaar, maar daar viel het ook wel op stil. Er waren geen argumenten waarom, de haat was er gewoon,. Misschien alleen om het type status dat ze hadden. Kat was echter geen vrienden met Cecille. Cecille was beste vrienden met Rubby en Jack, de populaire mensen. Ze was een van die make up dozen die Kat altijd ontweek. Kat was bevriend met Kim Livingstone en Elly Redwoods. Ze waren beide niet de Queen Bees of populair, maar Kat vond dat prima. Populaire mensen waren toch alleen maar nep.

Alhoewel Kat blonde lange haren en grijze ogen had, met een schattig gezichtje - terwijl ze toch een sterke gezichtsuitdrukking had-, had Kim rode haren tot aan haar bh-bandje en groene ogen, met een spits gezicht en Elly bruine korte haren en blauwe ogen met een moedervlek op haar ooglid. Ze waren allemaal anders, maar dat maakte geen verschil in hun vriendschap.

Ondanks dat ze niet populair waren, waren ze wel knap. Elly en Kim hadden vriendjes uit de hockey- en de schaakclub. Kat was nog single, maar dat maakte haar niet uit. Ze was nog nooit verliefd gehad en had ook nog geen vriendje gehad. Zelfs niet in de kleuterklassen. Dat vond vooral Elly erg bijzonder, want zelf had zij constant nieuwe vriendjes.

Kat legde haar hoofd tegen het raampje van de auto. Ze miste haar vrienden heel erg. Kat miste haar ouders niet. Ze had een zus en haar ouders hielden niet van haar. Daar was ze heilig van overtuigd.

Kat dook nog net op tijd weg, en de kogel vloog er aan de andere kant door de ruit weer uit.

'Jessy! Gassen!'

Migri {deel 1}Lees dit verhaal GRATIS!