1.

1.2K 73 16

Pieni hahmojen esittely
Arttu

Pieni hahmojen esittelyArttu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Luukas

Luukas

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Luukas

Herään aamulla kun äitini ryntää huoneeseeni. "Luukas! Herätys!" Äiti huutaa minulle. "Joo joo" mumisen äitille vastaukseksi. Äiti vielä siivoaa vähän huonettani ja lähtee alas. Äitini on ihan paras ihminen maailmassa, mutta joskus hän on aika ärsyttävä. Nousen sängystäni ja laitan vaatteet päälle. Laitoin kauluspaidan, sen päälle villapaidan, ihan normaalit farkut ja valkoiset converset. Ruokin äkkiä käärmeeni ja lähden alas. Käärmeeni nimi on Jouluaatto, joo älkää kysykö. Kaverini pikkuveli keksi sen nimen. Kapuan portaat alas väsyneenä ja katson kenkiäni.

Suuntaan keittiöön jossa äiti jo laittaa ruokaa pöytään. Olen perheen ainut lapsi, koska äiti jätti isäni 2 vuotta sitten. Isäni oli addiktoitunut huumeisiin ja oli alkoholisti. En tiedä missä isä on nyt ja onko hänellä uusi perhe tai jotain. "Syöppäs kunnon aamupala niin jaksat koulussa!" Äiti huikkaa iloisena. Kyllä äiti puhuu minulle kuin olisin 7-vuotias lapsi. Nyökkään ja alan syömään paahtoleipää. Saan syötyä ja olen jo lähtemässä ovelle pukemaan, mutta äiti tulee halamaan minua ja toivottaa hyvää koulu päivää. Halaan häntä takaisin ja hymyilen hänelle vastaukseksi. Menen eteiseen ja vedän takkini, kenkäni ja piponi päähän. Otan reppuni ja lähden kouluun.

Katson matkalla puhelintani ja olen saanut ainakin 100 snäppiä ja 3 whatsapp viestiä. Katson whatsapp viestit. Kaksi Maijulta ja yksi Sebastianilta.

Sebastian eilen 23.38
Luukas!! Perjantaina on vitun isot bileet Artulla!! Se täyttää 18-vuotta!!

Jaahas todella kiinnostavaa. Katson Maijun viestit.

Maiju tänään 6.44
Onko sulla menoo tänään? Haluisin käydä ostaa vaatteita perjantaille :D voitko tulla mukaa?

Maiju tänään 7.02
Kai sä oot kuullu niistä Artun bileistä?

Minä 8.04
Joo olen kuullut ja voin tulla mukaan :)

Maiju aina raahaa minut vaatekauppoihin mistä en itse löydä mitään, mutta Maiju kyllä löytää. Meillä alkaa koulu 8.20. Katson kelloa ja se on 8.08 ja olen jo koululla. Huokaisen ääneen. Suuntaan koulun tupakka paikalle ja sytytän röökini. Istun alas kylmälle penkille ja vedän savua. Se tuntuu jotenkin lämpimältä. Puhallan savut ulos ja katson ympärilleni. Joitain meidän luokkaisia tuli pihalle. Katsoin heitä, kunnes kuulen hieman käheän äänen. "Saanko tulta lainaan" hieman tuttu ääni kysyy. Käännän katseeni ja näen Artun. Artulla on aika tummat hiukset, siniharmaat silmät ja tietenkin hyvä kunto. Arttu ojentaa kättään ja annan hänelle sytkärini sanomatta mitään. Hän sytyttää röökinsä ja heittää sytkärini takaisin. Arttu istahtaa viereeni. Arttu on aina ollut se "pahis". Hän oli ala-asteellakin ihan kusipää. Hän kiusasi toisia jopa minua, hän tyyliin joi silloinkin ja teki kaikkee tyhmää. En tiedä onko hän kasvanut siitä pikku Artusta ollenkaan. "Ootko sä tulos mun juhliin?" Arttu rikkoo hiljaisuuden. "No pakko sitä kai tulla, kun kaikki sinne tulee" sanon ja vilkaisen häntä. Arttu hymähtää minulle ja lähtee tumpaten tupakan. Tumppaan itsekkin tupakkani ja lähden tunnille. Tänään on vain onneksi matikkaa, fysiikkaa ja liikuntaa. Keskiviikko on lempi päiväni. Tunnit menevät aika nopeaa ja olen jo menossa Maijun kanssa Lindexsille. Maiju kerää vaatteita ja menee sovituskopeille. Istun penkille ja otan puhelimeni. Katson joitain snäppejä ja instagramia. Tykkäilen kaikkien ihmisten kuvista, kunnes vastaan tulee Artun kuva. Hän on kuvassa koululla, hänellä on tupakka sormien välissä ja hän katsoo suoraan kameraan. Katson tykkäyksiä. 3490??? Mitä vittua? Entä kommentit? 108??? Minä saan vaan kuviini jotain 70 tykkäystä, Mietin itsekseni. Outoa.

Herätä mut eloon  (tauolla)Read this story for FREE!