|29|

3.4K 263 29
                                    

  ➤ Ξεκάθαρα φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον. Μα ο ένας δεν το πίστεψε και ο άλλος δεν το τόλμησε. Ξέρετε πως πάνε αυτά. Όμως, αν η μοίρα τούς θέλει μαζί, τίποτα δεν μπορεί να τη σταματήσει απο το να τους ξανά φέρει κοντά. Εξάλλου, είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον.

D i a b l o ' s  POV:

4 γαμημένοι μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που επέλεξε εκείνον αντί για εμένα.

Όμως τώρα καταλαβαίνω τι της έκανα όσο εκείνη μού φώναζε την αγάπη της, και εγώ επέλεγα να μην ακούσω.

Τώρα ξέρω πως ένιωθε όταν με έβλεπε με άλλες.

Νόμιζα πως το να είσαι ερωτευμένος είναι κάτι ηλίθιο και πως όλοι υπερβάλλουν όταν λένε πως ο έρωτας είναι ένα από τα πιο δυνατά συναισθήματα.

Είναι σαν να έχεις μια τρύπα στο στήθος σου και να μην μπορείς να την γεμίσεις με τίποτα αν δεν είσαι με το άτομο που σε κάνει να νιώθεις έτσι.

Νομίζω ότι... πονάω. Πραγματικά.

Δεν έχω ξανά νιώσει ποτέ μου έτσι. Ποτέ όμως.

Όσο σκέφτομαι ότι επέλεξε τον Martin αντί για εμένα θέλω να τον σκοτώσω όλο και περισσότερο.

"Αφεντικό, τι θα γίνει?" ρωτάει ο Drake και τον κοιτάζω ενώ πίνω λίγο από το ουίσκι μου.

"Τι θες?" ρωτάω νευριασμένος, γιατί ξέρω για το τι πρόκειται να μιλήσει.

"Όλο αυτό με την... Angel πρέπει να σταματήσει. Δεν είσαι καλά και είναι φανερό. Σε χρειαζόμαστε για να συνεχίσουμε με την συμμορία και εσύ πνευματικά δεν είσαι εδώ. Πηγαινε και μίλησέ της. Βρείτε μία άκρη" προτείνει, μα αρνούμαι πεισματικά.

"Δεν πρόκειται να τρέξω από πίσω της, Εξάλλου εκείνη είναι που με έδιωξε αν θυμάσαι καλά" απαντάω.

"Να σου θυμήσω λίγο πόσες φορές την απομάκρυνες εσύ και πόσες μαλακίες έκανες? Ίσως θέλει να δει ότι πραγματικά την θέλεις και είσαι διατεθειμένος να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα" λέει και γνέφω αρνητικά.

"Όχι, εγώ δεν κάνω κανένα πρώτο βήμα. Ας το κάνει εκείνη. Εγώ τελείωσα. Περίμενα ήδη 4 μήνες και δεν έχει κάνει τίποτα. Αυτό σημαίνει πως είναι ευτυχισμένη με τον Martin και με έχει ξεπεράσει" απαντάω και ξεφυσάει.

"Είσαι τελείως μαλάκας, φίλε. Κάνεις σαν δεκαπεντάχρονο αγοράκι που το απέρριψε ένα άλλο δεκαπεντάχρονο κοριτσάκι. Έλεος πια, σταμάτα να είσαι τόσο εγωιστής και να τα θες όλα δικά σου! Υποχώρησε και εσύ για μία φορά στη ζωή σου" καλά, τι θέλει τώρα και αυτός?

Mafia, baby![☯︎︎]Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα