Luku 14 - Broken heart

742 42 11
                                    

Moi! Vihdoin pääsin oman tietokoneen äärelle ja kirjottamaan uuden luvun. Tosiaan olin vajaan kuukauden ulkomailla, siks ei uutta lukua tullut. Mutta nyt pidemittä puheitta, enjoy! <3

5 kk myöhemmin

Niall

Viimeinen Euroopankiertueemme keikka ennen joululomaa. Istuimme poikien kanssa autossa matkalla keikkapaikkaa Lissabonissa Portugalissa. 

"Jätkät mikä on eka asia mitä teette ku meette kotiin??" Kysyin vaitonaisilta kundeilta

"Meen kunnon kylpyyn!" Liam sanoi iloisesti.

"Ai Sophian kaa..?" Kysyin irvistäen.

"Turpa kii." Liam naurahti ja heitti sipsipussin syliini.

"Nam, kiitti." Naurahdin.

"Mä ainakin vietän pitkän viikonlopun Perrien kaa ja sit varmaa mennää sukulaisille Joulun viettoon." Zayn sanoi mietiskellen vaihtoehtoja.

"Mä lennän Irlantiin ja meen pelaa futista!" sanoin ylpeänä ja Zayn sekä Liam vain nauroivat. Louis sekä Harry sen sijaan olivat vaitonaisia kuten yleensä...

"Mites Harry?" Liam kysyi.

"Joo sama... siis sukulaisten luo ja sillai." Hän vastasi yhä katsellen ulos ikkunasta.

"Tuleeks Kendall Lontooseen?" Kysyin häneltä.

"Joo, tai se on siel jo. Kutsun todennäkösesti mun suvun meille viettää jouluu." Harry vastasi

"Nice." Sanoin hymyillen, mutta Harry yhä vain katseli maisemia.

"Louis?" Kysyin.

"Häh, kuka?" Hän kysyi ja kohotti katseensa puhelimestaan minuun.

"Niin siis mitkä on sun joulusuunnitelmat? Muuta ku bailata sun synttereinä." Kysyin hymyillen.

"Haha.. No taidetaan viettää melko rauhallinen Joulu Sarahin ja Emilyn kaa Doncasterissa mun perheen ja suvun luona." Hän sanoi vaitonaisena ja tarkkaili Harryn reaktiota, niin kuin me kaikki.

Louis ja Harry eivät enää olleet todellakaan hyviä ystäviä. Sarahin ja Harryn avioeron jälkeen kaikki muuttui... Mutta One Directionin on pakko pysyä yhdessä ja jotenkuten nuo kaksi tulevat toimeen. Harrylla on nyt Kendall ja Louisilla Sarah. Se vain tuntuu niin omituiselta seurata vierestä kuinka he yrittävät pitää välinsä kohteliaina... Media todella on huomannut Louisin ja Harryn välien viilenemisen ja Harryn sekä Sarahin ero... siitä vasta skandaali tulikin. Puhumattakaan Louisin suhteesta Sarahiin. 

Todentotta kulunut syksy on ollut meille kaikille vaikea.. Toivon todella, että kaikki muuttuisi paremmin päin...

Liam

"Jätkät, tää on meidän viimenen keikka ennen pitkää lomaa. Nyt painetaan kunnolla, vai mitä?!" Kysyin heiltä kun olime piirissä pidellen toistemme hartoista kiinni. Katseeni kietsi jokaisen kasvoilla.

"Harry ja Louis?" Kysyin ja he tiesivät mitä tarkoitin.

"Tehään tästä paras keikka pitkään aikaan." Harry sanoi katsellen Louisia suoraan silmiin.

"Todellakin." Louis sanoi ja he jopa hymyilivät toisilleen hieman. Minä, Niall sekä Zayn olimme aivan ällistyneitä. Tuntui kuin heidän välillään olisi rauha, ainakin tuon 10 sekunnin ajan.

"Kädet yhteen." sanoin

"Yy, ka, koo.. Push!" Huusimme ja heilautimme kätemme ilmaan. Juoksimme lavalle ja aloimme laulaa  Midnight Memories biisiä.

Zayn

Keikka meni todella mahtavasti. Kaikki jätkät oli täysillä mukana. Yleisö nautti konsertista,  niinkuin mekin, Olimme muiden kanssa yllättyneitä kuinka mukana Harry sekä Louis olivat keikalla. He lauloivat ja pelleilivät lavalla, aivan niinkuin ennen... Siis ennen sitä kun he joutuivat riitoihin. 

Lopulta se oli ohi. Menimme back stage-huoneeseen jäähdyttelemään.

"Ihan mahtava keikka!" Huudahdin ja muut olivat yhtä innoissaan kuin minä.

"Vihdoinkin pääsee kotiin!" Niall sanoi innoissaan.

"Hei Louis mitä sä teetsun synttäreinä, kai sä meijät kutsut??" Liam kysyi

"Ainii.. Joo tottakai, te kaikki ootte tervetulleita. Tietenki.." Louis sanoi ja vilkaisi Harrya kysyvänä. Harry nyökkäsi pieni hymy kasvoillaan.

Louis

Seuraavana aamuna lensimme kaikki muut Lontooseen paitsi Niall. Yllätyksekseni Sarah oli lentokentällä vastassa. Heti kun näin hänet, juoksin hänen luokseen ja suutelimme.

"Oon kaivannu sua niin paljon.." Kuiskasin hänen korvaansa.

"Nii mäki sua... onneks sä oot nyt tässä." Sarah vastasi helpottuneen oloisena.

"Emily jäi kotiin. Lottie tuli käymää Lontoossa, ni se kattoo sen perää." Sarah sanoi hymyillen.

"Eikä! Ihanaa!" Huudahdin innoissani. Oli mahtavaa olla taas kotona...

Harry

"Sarah?!" Louis huudahti ja kaikki käänsimme katseemme suuntaan jonne Louis tuijotti epäuskoinen ilme kasvoillaan. Siellä hän seisoi, Sarah... Katseemme kohtasivat, kunnes Louis juoksi hänen luokseen ja he suutelivat.

En mitään muuta halunnut kuin mennä tuonne, napata Sarah mukaani ja selittää kaikki. Ainakin yrittää. Minä voisin olla Louisin paikalla tällä hetkellä, jos en olisi pilannut kaikkea viime kesänä... Nyt hänellä on Louis ja minulla Kendall... Kumpa ajassa voisi mennä taakseppäin, koska jos voisi niin kaikki olisi tosin.

 

Vastustamaton 2 (Harry Styles fan fiction)Where stories live. Discover now