30.Bölüm

31.8K 1.6K 234
                                    

Unutulmuş bir ithaf 🤦🏻‍♀️ - @mavimsi1siyah 🖤

Ayça dişlerini sıkarak karşısındaki adama baktı.

"Çok tanıdık geliyorsun," diye mırıldandı Hawar. Ayça yavaşça derin bir nefes aldı ve etrafına göz attı.

"Bir yerlerden çıkartacak gibiyim ama," diye lafını yarıda beratı ve kadını süzmeye devam etti.

"Hakkari'de uyuşturucu operasyonunda, depoyu patlatan birisi vardı. Hatırladın mı?" dedi Ayça yandan bir gülümsemeyle. Hawar kaşlarını çatarak düşündü, ardından olayı hatırlamasıyla kaşları çatıldı ve gözleri tekrar kadının üzerinde gezindi.

"Sen.." demesiyle Ayça hızla adamın silahına atıldı ve tek eliyle silahı tutan elini çevirerek adamı dizinin arkasına vurarak yere düşürdü. Ardından silahı kendi eline aldı ve başına dayadı. Etrafta silahlarını ona doğrultmuş olan teröristlere baktı ve bağırdı.

"İndirin silahlarınızı! Yoksa gebertirim!" dediğinde adamlar birbirlerine baktılar. Ardından sinirle dizlerinin üzerindeki Hawar'a bir bakış attılar.

"İndirin dedim lan!" diye bağırdı Ayça tekrardan. Teröristlerden birisi başka bir adama işaret verdi ve adam içeriye girip elinde Çiçek'le geri döndü.

"Silahını indir, yoksa kız ölür!" dediklerinde Ayça dişlerini sıktı. Nerde kalmıştı şu Tim!


Ceylan kimseyi umursamadan hızla önden koştu. Diğerleri de arkasından geliyordu. Ceylan adamları gördüğünde silahını kaldırdı ve hızla bağırdı.

"Bırakın lan silahlarınızı!" demesiyle herkes o tarafa dönmüştü.

"Nerde kaldınız lan!" diye bağırdı Ayça. Barın hızla kadını süzdü. Şükür ki bir yerinde bir şeyi yoktu!

"Geldik güzelim seni kurtarmaya! Rahat ol," diye mırıldandı Barın. Ayça gözlerini devirdi.

"Ordan bakınca kim tehlikede görünüyor?" dediğinde Barın gözlerini devirdi.

"İnsanca söylüyoruz! Bırakın silahlarınızı!" diye bağırdı Aslan. Teröristler askerleri görmeleriyle ne yapacaklarını bilememişlerdi.

"Geri çekilin! Yoksa kız ölür!" diye bağırdı Çiçek'e silahını doğrultan terörist.

Ceylan gözlerini kısarak silahının dürbünüyle Çiçek'in başındaki adamı hedef aldı. Ancak çok riskliydi, Çiçek'e zarar gelebilirdi.

"Komutanım," diye fısıldadı Ceylan. Aslan kadına bir bakış attı.

"3 diyince!" dediğinde Aslan gülümsedi ve başını salladı. Diğerlerine de işareti çaktığında Ayça da durumu anlamıştı.

"3!" diye bağırdı Ceylan ve Çiçek'in başındaki adamı vurdu. Adam yere düşerken Ayça hızla Çiçek'e doğru koştu ve kızın üzerine atlayarak yere yatırdı. O sırada çatışma başlamıştı. Ayça Hawar'ı bırakmak zorundaydı yoksa Çiçek zarar görecekti. Hawar çatışmanın ortasında kalınca hızla kendini kayalığın arkasına attı. Askerler de kendilerine kayalıkları siper ettiler. Teröristler açıkta kaldıkları için kolayca vuruluyorlardı. Ceylan hızla arkadan dolaştı ve evin arka kapısına geldi. İçeride birileri olmalıydı. Ayağıyla kapıya vurdu ve silahını kaldırarak içeriye girdi. Odaları tek tek kontrol etti. Karşısına birisinin çıkmasıyla, silahını ters çevirdi ve adamın suratına geçirdi. Adam yere düştüğünde Ceylan üzerinden geçti ve evi kontrol etti. Kulaklığına dokundu, 'temiz' dedi ve hızla ön kapıya çıktı. Askerler hepsini temizlemişlerdi. Aslan hızla Ayça'nın yanına geldi ve Çiçek'i yerden kaldırdı. O sırada Salih içeriyi kontrol etmek için eve girmişti.

DAĞ CEYLANIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin