31

2.6K 126 2
                                    

Ruh eşin, en iyi arkadaşın gibidir, ama fazlasıdır. Dünya’da seni herkesten daha iyi tanıyan insandır. Ruh eşin, seni daha iyi yapan insandır, aslında onlar bunu yapmaz. Sen kendine yaparsın. Çünkü sana ilham verirler. Ruh eşin, seninle sonsuza dek ilgilenecek olan insandır. Ruh eşin, seni bilen ve öyle kabul edendir. Sana herkesten önce inanandır, ya da kimsenin inanmadığı zamanlarda. Ve ne olursa olsun, her zaman seni sevendir. Her zaman. Bunu hiç kimse değiştiremez.

 –Teen Wolf

۞  Brandon 

Haberlerde görüntülenen kızın –Maveria Glithis’in, kaçırılmış olduğunu ve bunun, sahibi olduğumuz 3FMMO1 de gerçekleştiğini Lily ve Clariss’e söylediğimde hemen harekete geçerek oraya gittik. Bütün kamera kayıtlarının kopyasını dedektiflere verdikten sonra Frank Ewerpool bizimle kalmaya devam ediyordu. 

“Richardsonlar, bir kez daha soruyorum. Olayla ilginiz var mı?”

“Hayır, Ewerpool. Yok.”

“Sen söyleyince anlamlı gelmiyor. Brandon?”

“Ewerpool, gerçekten bununla Lily’nin ya da bizim bir ilgimiz yok. Aksine, Maveria’nın bulunmasında size yardım etmek istiyorum.”

Lily şaşırmıştı. “Hayır, istemiyor.”

Frank Ewerpool’la bu konuyu sonradan konuşmam gerektiğini anlayarak ona kapıya kadar eşlik ettim. Clariss ve Lily kayıtları izlemeye devam ediyorlardı.

Kapıyı kapatmadan önce Frank’in elini sıktım. “Sana yardım edeceğim,”

“Polis departmanında olacağım.” Gülümseyerek 3FMMO1’den arabasına binerek uzaklaştı. Öğle saati olduğu için bar şu anda boştu. Zaten bu gece eğlence olmayacağını Lily açık bir şekilde belli etmişti. Suçlu bulunmadan önce buraya insanların gelmeye tereddüt edeceğini biliyordu. 

Clariss içeri de ki odadan bana seslendiğinde hızlı adımlarla oraya ilerledim.

“Brandon, bunu görmen gerekebilir.”

Onların yanına gittiğimde görüntüyü durdurmuşlardı. Ve ekranın köşesinde, taburenin üzerinde duran Wendy’yi görünce endişelenmem gerekirken kıkırdadım. “Kendini hemen belli ediyor.”

Clariss saçımı çekti ve kaşlarını çattı. “Eğer götürülen o olsaydı böyle kıkırdayabilir miydin, merak ediyorum doğrusu.”

“Çocuklaşmayı kesin! Amelia’yı arayacağım.”

SoulHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin