-59-

64.7K 3.1K 431
                                    

DUYURU: Lütfen hayalet okur olmayin. 

Emege saygi gösterip bölüme en azindan bir yildiz atin.

 Öpüldünüz :*

Cemre'nin ağzından..

Spor çantamı sıkıca tutup, spor salonuna giden kalabalık yolda yürüdüm. Kalbimin heyecandan kut kut atıyordu. Bugün nelerle karşılaşacağımı bilmediğimden oraya gitmeye çekiniyordum.

Yaklaşık on dakika sonra büyük binanın önünde durduğumda, derin bir nefes aldım. Üyelik kartımı cüzdanımın içinden çıkardıktan sonra, titreyen elimle giriş kapısını irttim. Üyelik kartımı okuttuktan sonra, turnikedeki kırmızı renk yeşile döndü ve bu vesileyle içeri girebildim. Etrafıma baktığımda, benim yaşlarımda bir sürü fıstık gibi kızlar vardı. Bazıları koşu bandında hızlıca koşarken,; diğerleri bacaklarını çalıştırıyorlardı. Omuzumda bir el hissettiğimde irkildim ve arkamı döndüm.

„Hoş geldiniz, Ceren Hanım""

Tanıdık yüzü görünce rahatlıkla nefesimi verdim ve „Ceren değil; Cemre," dedim.

„Çok özür dilerim, Cemre Hanım. Dilerseniz hemen üstünüzü değiştirin, sonra size aletleri tanıtayım ben," dediğinde başımı usulca salladım.

Soyunma odasına girer girmez, burnuma odolan ter kokusuyla yüzümü buruşturdum. Buranın kliması yok muydu ya?

Dustan çıkan çırılçıplak kadınları görünce başımı hemen yere eğdim ve üstümü değiştirebileceğim boş bir emanet dolabı aradım. 85 numaranın boş olduğunu görür görmez eşyaları oradaki bankin üzerine koydum ve spor kıyafetlerimi çantamın içinden çıkardım.

Taytımı giyinirken, 30-35 yaşlarında dustan yeni çıkmış bir kadın yanıma geldi ve 83 numaralı emanet dolabından eşyalarını çıkarak „Burada yeni misin? Seni daha önce buralarda hiç görmedim," dedi.

Gözlerimi önümdeki çıplak kadından kaçırarak „Evet, yeniyim. Bugün ilk günüm," dediğimde başımı kaldırıp, kadının atletik vücudunu inceledim. Yanlış anlamayın ama kadının bildiğiniz elma gibi bir popsu vardı. Üzerimi değiştirirken, beni inceledi ve bana „Altı ay..." dedi.

„Neye altı ay?" diye sorduğumda, işaret parmağıyla vücudumu gösterip "Eğer düzenli olarak spora gelirsen, altı ayda büyük başarılar elde edersin," dedi.

"Elimden geleni yapacağım," dediğimde, sertçe çantasının fermuarını çekti ve " Taylan'a dikkat et, güzel kızları görünce dayanamaz, hemen yapışır."

"Taylan kim?" diye sorduğumda, kadın gülümseyip "Şu esmer spor hocası. Sivri sinek gibi yapışır, aman dikkatli ol."

"Güzel olmadığıma göre bir süre yok, yapışmaz."

"Sen mi güzel değilsin, saçmalıyorsun bence. Üstündeki fazlalıkları bir at, o zaman ne demek isteyeceğimi anlarsın. "

"Teşekkür ederim," dedim utanarak ve taytımı giyindim.

"Bu arada ben Yasemin," dedi ve ve elini uzatıp "Eğer benimle birlikte takılmak istiyorsan her Salı ve Perşembe günleri, öğle vaktinde buradayım, " dedi.

"Memnun oldum, ben de Cemre."

Yasemin'in elini sıktıktan sonra, "İşten çıkar çıkmaz gelirim," dedim.

Kendisinden vedalaştıktan sonra, hızlıca ayakkabılarımı geçirip Taylan adlı spor hocasının yanına gittim.

"İçerde kayboldun sandım, az kalsın içeriye girecektim," dediğinde gözlerimi devirmemek için kendimi zor tuttum.

DENIZ'IN RÜZGARI Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin