🍁5

1.8K 70 6
                                          

Suasana di club yang sangat membinggitkan telinga. Tetapi tidak kepada manusia² yang selalu datang ke tempat itu.

Tempat yang dipenuhi dengan pelbagai minuman yang mahal. Perempuan memakai pakaian hingga mencolok mata bersepah, lelaki tua gatal tahap ulat bulu tak terlepas juga lelaki muda yang ingin melepaskan nafsu dengan cara haram.

Dengan suasana yang seperti tidak dapat dikawal kerana ramai manusia di dalam club menari seperti tidak berada di dunia nyata.

Di dalam keseronokan dunia yang didambakan. Kelihatan susuk tubuh seorang perempuan yang memakai mask di mukanya dan berbaju sebah hitam yang berada di luar club itu.

"rose budak kita nampak orang tua tu dah masuk club..."kata aina orang bawahannya.
"semua pergi ke tempat masing²..."kata rose sambil memandang ke arah anak buahnya.
"b...aa..ikk....."kata mereka gagap kerana terlihat mata bos mereka bertukar merah.

🍃🍃🍃

(Pov kashaf )

Sesampai dia di markah. Dia terpandang ke arah anak buahnya yang sedang mencari maklumat tentang seorang lelaki yang ingin menceroboh maklumat mereka.

"bos kita dah dapat siapa yang hampir menceroboh maklumat kita..."kata haikal orang bawahannya.
"siapa orang tu?.."tanya zarif kepada haikal.
"dia ketua mafia nama dia rayyan afni..."kata haikal fokus pada maklumat musuh mereka.
"dia kat mana sekarang?..."tanya kashaf sambil melangkah ke arah haikal.
"dia sekarang berada di club..."kata haikal sambil memandang bosnya.
"danny kumpulan semua orang harini juga aku nak dia mati.. "Tegas kashaf berkata.
"baik bos..."kata danny sambil melangkah ke arah beberapa orang yang berada di situ.

"aku akan pastikan kau mati malam ni rayyan.."desis hati kashaf

🍃🍃🍃

Di suatu sudut terlihat di sedang menunggu masa sahaja.

"belah barat dah settel..."kata zack mengunakan walkie talkie

"timur pun sama.."kata jack.

"selatan pun sama"kata melisa.

"utara kat sini pon dah settel..tinggal orang tua tu je.."kata aina selepas menembak musuh mereka.

"jemput tengok semua..."kata erina membuat suara yang begitu lembut tanpa nada.

Rose berjalan selamba ke arah bilik musuhnya itu. Tiada niatnya untuk melajukan langkahnya.

Sesampai didepan pintu. Rose menendang pintu dengan kuat sampai terbuka pintu itu. Rose memandang dua orang yang sedang di atas kerusi.

Perempuan yang melakukan maksiat itu terkejut dan bertanya.. "Siapa ha kau nak masuk².." kata perempuan sundal itu.

"perempuan macam kau tak patut tahu siapa aku.."kata rose tenang.
"oit perempuan ... Kekasih aku tanya ni? Siapa kau ah? Mana orang aku"jerit lelaki itu yang memakai seluar pendek sempat mencium perempuan yang didepannya itu.
"aku malaikat maut kau... Orang kau dah mampus..ada apa lagi kau nak cakap perempuan sebelum aku cabut nyawa kau?"kata rose sambil memandang ke arah perempuan itu... Belum sempat di ingin bercakap rose terlebih pantas menembak kepala GRO lelaki itu.

🍃🍃🍃

( pov kashaf )

Selepas sampai di hadapan club itu. Terus aku melangkah masuk ke dalam.

"haikal kat mana dia?..." tanya kashaf memandang tempat itu.
"dia ada kat bilik 303 sekarang ni.." kata haikal sambil memandang ke arah Bosnya itu.
"jom gerak.."kata kashaf tanpa nada.

🍃🍃🍃

Di luar bilik itu kelihatan semua ahli silent killer menyaksikan kematian musuh mereka.

"bos kumpulan PHONIX datang nak bunuh musuh kita...nak kitaorng buat apa?"kata aina sambil mengunakan earphone tanpa wayar.
"biarkan je... Bagi diorang masuk.."kata rose sinis.
"baa...iiikkk...bo...oss.."kata aina gagap apabila ternampak mata bosnya sudah bertukar menjadi merah.

Rose mengambil pisau rimbo yang tajam itu menghiris² muka rayyan.
Rayyan tidak dapat berbuat apa² kerana kaki dan tangannya di tembak sewaktu dia cuba untuk menembak ke arah rose.

🍃🍃🍃

Sesampai mereka di bilik musuhnya rayyan. Mereka ternampak sekumpulan memakai mask berdiri di luar bilik musuh mereka.

"kashaf nii kan silent killer yang dipimpin olehh...ro..seee..yang dah lama lenyap tu... "Kata gagap zarif fawwaz.
"mustahil lah diorang masih hidup.."kata danny sambil memandang mereka.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Vote and comment....

Abaikan typo ...
Sorry cite tak best

MAFIAWhere stories live. Discover now