◤Angyali hang ♡ Victor Nikiforov◢

1.3K 130 49
                                    

* jaj, mán érzem h elrontottam, mivel nem mostanában láttam az animét XDD *

A sulitokban nagy volt a felhajtás, fel alá rohangálás, hiszen nem más látogatott be, mint Victor Nikiforov. A lányok sikítozva fogadták, míg te a háttérből lested őt. Azért jelent meg, mert új színt akar vinni a produkciójába. Azt tűzte ki célként, hogy keres egy igazán szép hangú lányt vagy fiút, aki feldolgozza az egyik kedvenc számát, amire előadhatja kűrjét. 

Így lett hát, hogy Victor beült és végig hallgatta a többieket az egyik tavaszi darab meghallgatásán. Te is részt vettél volna rajta, viszont, nem akartál előtte.. énekelni. Amikor vége volt, akkor surrantál be.

"Hé, hé, hééé!" szólaltál fel és ének tanárodhoz rohantál aki a színpadon állt.

"Ohh, Netti chan" illetődött meg a tanár. "Mára befejeztük.."

"Kérem, kérem, hadd adjam elő a dalt amit szerettem volna! Csak magának!" kérlelted alássan.

"Ez így nem lenne fair a többiekkel szemben, nem gondolod Netti chan?"

"É-én cs-csak.. túl ideges voltam" habogtad összevissza.

"A darabban ugyan úgy mások előtt kell előadnod. Mi lesz, ha akkor fagysz le?"

"Nem fogok" vágtad rá. "A szerep egészen más lenne, kéééérem!"

A tanárnő felsóhajtott, majd végül dacoskodva megengedte, hogy elő add a dalodat, ami nem más volt mint Ariana Grandetől a 'No tears left to cry'. Zongora elé ültél és ugyan idegesen, de belekezdtél. A hangod betöltötte a helységet, sőt, még azon kívül is hallatszott, ami nem más fülét ütötte meg, mint Victorét. Vissza surrant és titokban nézte végig az előadásodat. Teljesen elvarázsolta a hangod, amire rá tett szeplő borította arcod, mogyoróbarna fürtjeid és megnyerő mosolyod. Alig talált szavakat arra amit látott. Szíve fájdalmasan lüktetett mellkasában. Tudta, hogy te vagy az, akit annyira keresett. Amikor befejezted, lázasan tapsolt neked. Láttad, hogy a lelátóról araszol lefelé, egészen a színpadig, hozzád. Elakadt a lélegzeted. Annyira.. helyes volt, de inkább olyan, mintha egy modell plakátból lépett volna ki. 

Megállt előtted és meghajolt.

"Ez volt az eddigi legjobb előadás, amit láthattam életem során. Sőt a valaha legszebb" bókolt előszeretettel, mikor kiegyenesedett.

"Bocs, ezt most nekem mondtad?" nevetted el magad idegességedben.

"Igen. Mi a neved?"

"N-Netti.." nyögted ki.

"Netti chan" térdelt le előtted és megfogta kezed. "Lekötelezne, ha segítségemre lennél!"

Arcod vérbe szökött. Ezért letérdelt eléd? Szaporábban vetted a levegőt, a szíved csak úgy dübörgött és nagyokat nyeltél, de végül elhúztad kezed.

"Nem vagy te egy kicsit fura?" jegyezted meg sértődötten.

Victor kuncogni kezdett, mikor kiegyenesedett.

"Még csinosabbnak tűnsz, amikor durcás arckifejezést vágsz. Tudod mit? Elvihetlek valahová?"

"Elakarod adni a szerveimet? Eladni a hajamat? Eladni engem, hogy valami isten háta mögötti pokolban éljem tovább az életem és teve húson éljek?" förmedtél rá egyből, de megint csak nevetett.

"És még vicces is vagy. Tudni akarom ez a teve húsos dolog honnan jön!"

"Inkább ne!"

"Most komolyan. Kérlek, mutatni szeretnék valamit!"

A tanárodra pillantottál, aki csak fangörlködött körülöttetek. 

"Menj el vele, Netti chaan!" utasított a tanárod, aminek végül eleget tettél.

Victor egy közeli kori pályára invitált. Addig nyaggatott, míg magadra nem aggattál te is egy korit. Ő magabiztosan ugrott szinte a jégre és kecses mozdulatokat tett, míg te ahogy felléptél, belekapaszkodtál a kialakított peremhez. Victor kuncogott rajtad. Oda ment hozzád és kinyújtotta feléd a kezét.

"Bízol bennem?"

"Heh? Hogy bízhatnék? Alig egy órája ismerlek" kérted ki magadnak.

"Kit érdekel? Nézek úgy ki, mint akiben megbíznál? Mert te számomra igen. Főleg az angyali hangoddal, ami elrabolta a szívemet!" bókolt újra, mosolyogva.

"N-nem is tudom."

"Bebizonyítom neked most, hogy bízhatsz bennem. Rendben? De ha így lesz, kérlek segíts ki. Tudom, hogy jó csapat lennénk, együtt."

Szavai megbabonáztak. Megfogtad kezét, és együtt kezdtetek el korizni. Csak őt nézted, lábaid pedig akarva akaratlanul is követték az ő csodás mozdulatait. Annyira felemelőnek érezted ezt az egészet, alig ismerted, még is bíztál abban, hogy nem fogja hagyni, hogy.. eless. Hogy elbukj. Biztonságban érezted magad vele, sőt, ami még biztosabb, hogy megmelengette a szívedet bókjaival és cselekedeteivel.

A végén magához húzott és mélyen a szemeidbe nézett.

"Bízol bennem, Netti chan?"

"Igen, bízom."

****

lol, de béna, kövi preferencesben gyün réka daddy squadja, figyeljetek csak mennyi nasit khm, fiút hozok :3


𝑨𝒏𝒊𝒎𝒆 ☆彡𝑰𝒎𝒂𝒈𝒊𝒏𝒆𝒔Where stories live. Discover now