Efter koncerten løber de hen imod garderoben og klæder om. Jeg sidder med min mobil og tjekker instagram. Videoer fra koncerten dukker op og jeg liker nogle af dem. Billeder fra meet&greet dukker også op. Jeg liker nogle af dem og går ud af Instagram.

Der er gået over en time og de er stadig ikke kommet ud endnu. Jamen altså! Jeg går ind på kontakter og finder Martinus' nr og trykker på det. Jeg sætter telefonen ved øret og venter på at han tager den. "Hej Astrid! Hvad så?" Spørge Martinus. "Martinus, er i snart færdige? Har ventet i over en time!" siger jeg en smule irriteret. "Åhh.. Sry, men vi er snart færdige!" siger han. "Okaaay.. Farvel." sukker jeg.

Jeg står ærligtalt bare og stirrer ud af royal arena. Der er stadig nogle fans der står og venter på Marcus og Martinus, aha. Nogle sætter sine hænder for mine øjne. "Argh!" skriger jeg kort og får de der hænder fra mine øjne. - "Martinus!" siger jeg og giver han et klask på armen, mens Marcus tværtimod, står ved siden af og flækker af grin. - "Så sjovt var det da heller ik?" siger jeg irriteret tilbage. "Jo!" siger han og flækker af grin, altså Marcus. Jeg vil have hævn på dem begge! Jeg går hen imod Marcus og rydder i hans hår og så på Martinus og så løber jeg bare væk fra dem. Smart, muhahahaha.

Jeg har fået den BEDSTE ide! Jeg løber ud til fansene og så bliver de nød til at stoppe med at jagte mig og så tage billeder med fansene. Dammnn, jeg er klog!

Sry for ikke at opdaterer så meget, men skriv lige i kommentaren hvad i synes skulle se i næste kapitel!:) Håber stadig at i kan lide min bog!<33 Husk lige at læs min anden bog, it's not easy! Er ret glad for den bog!

First kiss - M.G (Sæson 1+2+3)Read this story for FREE!