Ženy jsou špatné?

2 0 0
                                    


Myslím, že v každém člověku ženského pohlaví koluje trocha ,,démonní krve¨. Možná si budete myslet, že se to vaší dívky/ženy netýká, neboť jste dosud nebyli hodni tuto druhou stranu vidět. Samozřejmě to není špatně, neboť jste se k ní chovali tak, aby se tato ,,temná strana'' neprojevila. Někteří jedinci, zejména mužského pohlaví, nazývají ženy jako ,,mrchy'', kvůli jejich chování. Avšak jsou tito jedinci bez vědomí toho, že to, co vytvořilo všechno kolem nás, včetně nás samotných, bylo vytvořeno tak, jak má být. Tím je myšlena i temná strana. Ale jak můžeme vědět, že tohle všechno je správné? Jak můžeme vědět, že při tvoření tohoto světa někde nenastala chyba? Přesně tak, nemůžeme. A proto si děláme různé domněnky, jako to, že ženy jsou zákeřné mrchy.

Dle mého názoru, jsou ženy jedno z nejkrásnějších stvoření na planetě Zemi a všude jinde. V nekonečném vesmíru i galaxii. Jsou to stvoření, které byly vytvořeny samotným pánem z Nejvyšších. Avšak těmto krásným stvořením bylo už od začátku existence právo bráno. Proč? Netuším. Ženy jsou velmi inteligentní, krásné na těle i na duši. Mohli by muže sesadit svou inteligencí a když to ne, tak svou krásou. Mají více možností. Možná proto jsou nazývány tak špinavým slovem.

Proč jsem lesba? Asi proto, že jsou muži násilného až agresivního chování a že jen jedním slovem se z nich můžou vyklubat násilníci? Neříkám, že ženy nemohou být agresivní také. Vezmou nůž či něco jiného, propíchnou vám hruď a je konec, zatímco muž na vás bude řvát a psychicky ničit. Poté i fyzicky. Žena to trápení ukončí hned, jakoby se nic nestalo. Samozřejmě tohle není úplný důvod k tomu, že jsem orientací jinde než je zvykem. Prostě a jednoduše, se mi ženy líbí, přitahují mě, dokáží okouzlit už jenom svým pohledem. Jsou jemné a do ničeho vás netlačí (většinou). Jsou to prostě neuvěřitelná stvoření. 

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 17, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Myšlenky o ženáchWhere stories live. Discover now