Chap 9

98 17 0

AUTHOR POV
Jiha mengupload gambarnya di instagram miliknya dgn seorang lelaki tetapi gambar lelaki itu tidak diambil..Untuk menjaga reputasi keluarga katanye..ni gambarnye👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻

jiha_kang

♥️likes by jmnparks_,j

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

♥️likes by jmnparks_,j.jungkook,jinisourmom,kim_namjoon and 1683 others
jiha_kang dinner with someone special @marklee hope we can know each other deeply...😄😄😄😄

view all the comments
justin_huang 😭😭😭 noona curang!! Kalau justin jumpe namja tu,justin pukul die sbb rampas noona dari justin!! 😤😤
y.jiwon aku tak tahu pulak yg kau laku jugak ea..Hihi..😂😂
jiha_kang @justin_huang mane adelah justin..Noona keluar jalan2 je.. @y.jiwon tak guna yini org..kau ingat aku tak laku ke ape??
marklee Haha!! You also special to me!! ❤️

Kemudian Jiha keluar dari aplikasi Instagram..Lelaki yg ditag oleh Jiha itu ialah ChildhoodFriend die..Mereka dh berpisah selama 8 tahun so yep..Mereka berjumpa lepas 8 tahun di Los Angeles...Cuma die sengaja buat ayat mcm tu..bagi sentap dkt Jihoon..

WANNA ONE POV
Kenape Jiha hantar gambar tu ea?? Tibe tibe..

DANIEL:SAPE NAMJA NIE?!
JIHOON:Jap!! Kenape hyung marah?? Patutnye Hoonlah marah bknnya hyung..🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
MINHYUN:Hyung kesayangan kau tu datang bulan agaknye..

Tapi suasananya..KRIK..KRIK..KRIK
cengkerik:maaf..tumpang lalu..

DANIEL:Hyung jealous sbb namja tu rapat dgn Jiha..Takde sape sape pun boleh dkt dgn Jiha kecuali Hyung..
JINYOUNG:Dah-dahlah tu..Jom pergi makan,nanti ade pulak org rase nk pitam..
JIHOON:Perli nampak..🙄🙄
JINYOUNG:Ape?? Ianya Fakta hyung bkn auta..*smile*

Kesemua ahli Wanna One ketawa bersama tapi perasaan dalaman mereka hanya diri sendiri yg tahu..

JIHA POV
*skip selepas 3 tahun*
Dah hampir 3 tahun dah aku stay dkt LA..Mmg tak sabar nk balik Korea dah!!
*phone berbunyi:ringtone Wanna One BEATIFUL*
Aku tgk id number tapi unknown number lah..Aku angkat ajelah..

JIHA:Hello?? Amanda Kang is talking right now..And i want to know your name??
??????:Hello..My name is Jihoon Park..Are you Jiha Kang??
JIHA:Huh?? Are you Korean??
JIHOON:Yes..Are you Kang Jiha??
JIHA:Urrmm..You got wrong number..Sorry,but i know her..
JIHOON:Okay..but can you help me??
JIHA:What is it??
JIHOON:Can you say to Jiha that i miss her so much..
JIHA:Eerr..Okay..
JIHOON:Bye,i will hung up now..
JIH:Bubye..

MY BROTHER BESTFRIEND IS MY CRUSH-PARK JIHOON FFWhere stories live. Discover now