4✓

3.1K 249 4

Aku baring di atas katil .. harini aku Tak pergi sekolah demam 😭 .ni semua Salah si mamat sewel tu laa habis aku kene kecam dengan peminat-peminat diaa .. huwaaaaa

Dah la mama tak bagi bangun suh baring je .. ingat aku ni sakit tenat ke?🙄 Haishh taknak jadi anak derhaka aku ikut je la ..

Aku bosan. Aku pun on la fon aku .. apa lagi aku pun on la Instagram .. nak main ml kan tenet Tak kuat .. mama tutup Wi-Fi😭 sedih kan hidup aku? Hahaha Tak la sedih sangat ..

Fuhh banyak gila message request siaa .. nak dekat 100++ derr .. aku tekan la message request tu .. semua fans haiqal tu .. ada yang marah aku sbb post haritu . Ada gak yg ship haduihh macam2 btul la .

Aku malas nak balas .. boleh patah tangan aku kalau balas semua . Aku pun scroll la ig . Aku Usha ig shop . Barang2 dia cantik ile..

Ting!!

Sape pulak yang WhatsApp nii..
Aku buka icon WhatsApp ..

018-4XXXXXX

Hai Sayang !
4.00p.m

Sape Sayang kau?🙄
4.01p.m

Alaaa sampai hati Tak kenal.
4.02p.m

Ni kekasih hati awak😍
Haiqal!
4.02p.m

Erghhh mamat tu ..Mana dia dapat nom aku ..ni mesti mintak ngan milaa nii .. Haishh aku seen mesej dia ..lantak ah skrang aku nak mesej si Mila tu.

Mila gemok🌸

Woi!
4.05p.m

Apa woi2?😤
4.05 p.m

Kau ke yang bagi no Kat
Mamat tu?😤
4.06 p.m

Haah
4.07p.m

Sorry ar
Dia tuu paksa aku
4.07p.m

Hish..  ye laa aku maafkan
4.08p.m

Bye
4.08p.m

Sorry again ! Bye
4.09p.m

Haduhh mamat nii .. banyak gilaa dia spam ..

Mamat sewel 🙄

Sayang!

Balaslaaa mesej ayeee!

Mana awak!

Rinduu ni

Kenapa Tak datang?!!!

😭😭😭

Haishh semak ah kau

Sebab kau ah aku Tak datang

Rimas btol la

Kenapa saya?

Awak sakit ke skrang?

Haah aku deman🙄

Sbb fans gila kau tu la

😤

Dah la ! Bye

Sorry

Saya Tak sangka pulak
Jadi camtuu

Emm okay😞 gws😘

Bye

Aikkk kenapa cam sedihh mamat ni? Ah lantak ah ..aku kembali scroll ig.

Ada post baru dari mamat tu

Tgkuhyekal

188,568likes

Sorry awak🙏 get well soon💓

500++ comments

@blackkkyy
Kenapa duh??

@royyyy_
Halamakk buat sweet pulak

@hilmannn
Dia aku punya ar!!

@lisaaaaa
Kenapa dia? Bukan saya?💔

Habislaa aku kene pulak Kat sekolah nanti . Mamat ni Tak habis nyusahkan aku 😭

Ting!!

Mamat sewel🙄

Jangan lupa Tau !

Sabtu ni !

Date Kita💓

Hmm

Aku malas nak balas tu je aku bagi ..
Baik aku off fon nantu macam2 lagi Haishh .. kepala aku rasa pening skit .
Aku Cuba lelapkan mata.

Bersambung

Harap vote + comment

Kalau Tak ramai vote or comment saya maybe Tak pub dah cite ni or delete . Mekasih

Ketua Pengawas Itu Suami Aku?!Where stories live. Discover now