▵Amikor nekik van szükségük rád▵

3.8K 198 131
                  

* whoooooooooooooooooooooa NYÁlaS kedvembe vagyok, magányos lelkemnek jó eljáccani a gondolattal xd amúgy egy tuti, hogy preferencesben mindig benne lesz a kis méregzsák kacchan, hiszen imádom és ti is odáig vagytok érte *

┍━━━━ ⋆⋅☆⋅⋆ ━━━━┑

Karakterek: Atsumu, Kacchan, Kageyama, Souma, Kuroo, Oikawa, Zen,

┕━━━━ ⋆⋅☆⋅⋆ ━━━━┙

Atsumu (why i love him so much? majd rájöttök a haikyuu negyedik évadából)

Atsumu szinte parancsba adta, hogy suli után egyből hozzá menj és a szobájában várd meg

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Atsumu szinte parancsba adta, hogy suli után egyből hozzá menj és a szobájában várd meg. Te követted utasításait, de amikor már este felé sem ért haza, aggódni kezdtél. Nyugtattad magad, hogy csak elhúzódik az edzése, de Osamu, az iker tesója sem ért haza. 

Amikor már készültél vissza indulni a sulihoz, akkor jelent meg. Belépett az ajtón és rád pillantott. Szája sarkából vér folyt és úgy tűnt az orra is betört, valamint egy csúnya monoklival is büszkélkedhetett. Fehér pólóját némi vér borította. Egyből oda rohantál hozzá.

"Mit csináltál? És miért véres a pólód?" szidtad le azonnal.

"Sssh.. Ne aggódj, ez nem az én vérem."

"Mi van? Jobb, ha elkezdesz magyarázkodni, mielőtt még.." fakadtál ki hisztérikusan, de ő kezét szádra tapasztotta.

Homlokát a tiédnek nyomta és gondterhelten sóhajtott egy nagyot. 

"Egy idióta faszságokat kezdett el rólad magyarázni az egyik lyukas órában, amivel nagyon felcseszett. Legszívesebben megöltem volna, de.. felvetették a hülye osztálytársaim az ötletet, hogy bunyózzuk le és nem akartam, hogy lásd.." magyarázta Tsumu, s hunyorogni kezdett. Kezét leemelte ajkaidról, s próbálta tartani magát, de kibuggyantak könnyei. "És nem hagyhattam, hogy bemocskolják annak a nevét, akit annyira szeretek" folytatta meggyötört hangján.

Érezhető volt, mennyire megviselte ez az egész, de ezt az oldalát is csak neked tudta megmutatni. Szőke hajába túrtál és adtál ajkaira egy puszit, majd orrára, sebeire, s végül lecsókoltad könnyeit is.

"Shh. Te vagy a legjobb, Tsumu. Köszönöm, de ne is beszéljünk erről többet, jó? Lekezeljük a sebeidet és összebújunk rendben?"

"Rendben" egyezett bele egy félmosoly keretében.

"Tsumu.."

"Hmm?"

"Ígérd meg, hogy többet nem kell így lássalak.." 

"R-rendben.."

"Szeretlek, Tsumu."

"Én is, (T/N)"

𝑨𝒏𝒊𝒎𝒆 ☆彡𝑰𝒎𝒂𝒈𝒊𝒏𝒆𝒔Where stories live. Discover now