Bölüm 6 ~ DÜELLO!

21.6K 760 51
                                    

NOT: Jessey Stevens - Doğukan

Altan ayağa kalktı.

-"Neyden vazgeçer?!"

Yağız ayağa  kalktı.

-"Aşkından!" dedi ve elini uzattı.

-"SAÇMALIK!!! Ne yapıyorsunuz siz ya...?" dedim ve ayağa kalkıp Yağız'ın eline vurdum. "Bu hayatımda gördüğüm en adice iddaa!!!" ve sıradan çıkıp sınıfı terk ettim. Ardımdan sınıftan gürültüler yükselmeye başlamış olsa da ardıma bile bakmadım. Koşarak kendimi kızlar soyunma odasına attım. Kimse yoktu ve burada sessizce ağlayabilirdim. Koridordan gelen top sesleriyle kapıyı araladım acaba o da gelmiş miydi? Tek tek geçen çocukları izlerken etrafta şuursuzca koşan birisini fark ettim. Tek tek durdurup bir şeyler soruyor gibiydi. Tam kapının önünde bir çocuğu durdurdu. Yağız...

-"Si-simay'ı  gördün mü? Voleybol takımında olan hani..."

-"Nasılda biliyorsun ne ara öğrendin sen bunu ya?" diye fısıldarken başını bana çevirdi ve fark edip içeri daldı. Ben kendimi geri atmamla beni belimden tuttu ve ayağa kaldırdı.

-"Beni yanlış anlamanı istemem"

-"Bravo böyle mi başlanır cümleye" deyip elini sırtımdan çektim ve başka tarafa yürüdüm. O da kapıyı kilitledi ve yanıma yaklaşıp:

-"Amacım o çocuğa ders vermekti"

-"Ne diyorsun sen?"

-"Aslında o tehlikeli biri"

-"Sen geleli kaç gün oldu ki onu çok iyi tanıyormuş gibi davranıyorsun?"

-"Ben onu önceden beri tanıyorum... seni elde edip kullanmaya çalışacak bunu biliyorum seni korumak istiyorum"

-"Neden?"

-"Ç-çünkü sen benim sıra arkadaşımsın"

-"Tek neden bu mu?"

-"Kankamın sevgilisinin kankasısın"

-"2. Neden bu mu? Peki neden aşkından dedin o halde"

-"O lafın gelişiydi yani aşkından derken ben..."

-"Ha her türlü beni kullandın yani"

-"Öyle demek istemedim"

-"Senin beni korumana ihtiyacım yok"

-"emin misin?"

-"Evet! Şimdi defol" dedim ve kolundan tutup onu dışarıya attım. Bir dakika sonra kapıyı aralayıp orada mı diye baktığımda yoktu. Yine gitmişti. Koridora çıkıp ona bakındım ve daha sonra erkekler soyunma odasına doğru gittim. İçeriden yine ses gelmiyordu fakat bu sefer kapıyı araladım. Gömleğini çıkarmış dolabında başka bir kıyafet arıyordu. Ve muhteşem kaslarını izlemekten kendimi alamıyordum. Birden dolabın içinde o paketi fark ettim.

-"Biliyorduum" diye fısıldadım kendi kendime. Ve paket bir el hareketiyle yere düştü. Fakat o ilgilenmemiş hala dolabını karıştırmakla meşguldu. Başımı eğip pakete baktığımda DAN DAN DAN!!! Benim iç çamaşırım mı??? Aman ALLAHIM! Ben kıyafetimi çıkarırken nasıl onunda çıktığını fark etmem. Pakete çıkardığım gibi geri koymuştum Ah benim aptal kafam! Hazır o görmemişken diyerek odaya bir kez daha daldım. Beni görünce:

-"Yine mi? Bak fazla oluyorsun ama!" dedi sert sesle.

-"A-a merhaba! K-kıyafetleri senin verdiğini biliyorum. Kara bahtım kör talihim yine üzerimi kirlettim kıyafetleri geri alıyorum" diyerek yere eğilip paketi aldım.

Beşik KertmesiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin