CHAP 5

86 17 2

*esok pagi*

??????:Yah!!! Ireona~!!!
JIHA:5 minit lagi!!

Kejap?! Sape yg kejutkan aku nie?? TAKKAN DANIEL OPPA KUT!! DIE TU DAH LA SUSAH NK BGN..

DANIEL:Jiha!!! Bangunlah,schooll!!
JIHA:Kejap!! Kau bkn oppa aku kan?? Sbb daniel oppa mmg susah bgn pagi..*gosok telinga*
DANIEL:Haih!! Ni mmg oppa kau lah!! Susahnye bangunkan kau..*ketuk kepala Jiha*
JIHA:Aduh,sakitlahhh!! Tak suruh pun,kan?? Dah pukul berape nie??
DANIEl:7:20 pagi..Cepat mandi sekolah...
JIHA:Ha rase oppa patut pergi dulu..tak yah tunggu Ha sbb Ha lambat sikit..// bukan sikit tapi 4 tahun,oppa..😔😔//
DANIEL:Kalau macam tu,okay..Oppa pergi dulu..Anyoeng,tata!!
JIHA:Nae~~..Tata!!

Daniel oppa pun keluar dari rumah..Aku tgk die dari tingkap bilik aku..Die lambai tgn die,aku senyum dan balas balik lambaian tu..Aku mandi..Selepas siap pakai baju,aku tgk jam dah 7:59 pagi..Mesti Daniel oppa risau..Aku pun buka aplikasi Whatsapp..

BESTIE ❤️❤️

You
Anyoeng..Daniel oppa ade tanye ape ape tak?? Kalau ade,cakap aku tak sihat aje..

WOOWON 😘
Okay..

JUSTIN 😋
Bkn Niel hyung yg tanye tapi Jihoon hyung..

You
Aku dah nk pergi airport nie..Anyoeng..Saranghae,chingyu ah...😘😘

WOOWON 😘
Nado~~

JUSTIN 😋
Nadoo saranghae,noona ~~~
✅✅


Aku sampai airport Incheon pada pukul 9:40 pagi..Pukul 11:00 pagi,aku dah gerak naik flight...Aku suruh appa Kim pergi..Selepas aku ucap selamat tinggal..

DANIEL POV
Mane Jiha nie?? Kene tanye nie..tapi nk tanye sape?? Ah ha!! Jiwon dgn Justin..

DANIEL:Jiwon..
JIWON:Ye,sunbae??
DANIEL:Jiha dah sampai belum??
JUSTIN:Noona cakap noona tak datang sbb demam..
DANIEL:Hah?! Demam??
JIWON:Ha'ah..
DANIEL:Tapi kenape die tak bagithau ape ape pun dkt sunbae??
JUSTIN:Sbb die baru demam pagi tadi time nk gi skolah..
DANIEL:Okay..

Tapi kenape aku rase bkn sbb tu..Baju die pun dah takde tinggal uniform,baju sehelai dan seluar sehelai..Takkan die lari dari rumah kut..*ketuk kepale sendiri* Ape yg aku fikir nie?? Bodo kah kau nie,Daniel!!!



TBC

MY BROTHER BESTFRIEND IS MY CRUSH-PARK JIHOON FFWhere stories live. Discover now