★ Arkana bak

484K 11K 6.4K
                                    

25/07/2014
ADM

                         Vampire Weeknd                                         -                                     Step

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.



Vampire Weeknd
-
Step



Hayatınızın değişeceği günü bilemezsiniz.      Bilseydiniz, hiç korkmadan aynı yolda yürür müydünüz? Pişmanlık duyacak bile olsanız, koşarak gider miydiniz aşkın peşinden? Ateşe çıplak elle dokunur muydunuz yanacağınızı da bilseniz? Ben hepsini, yeniden doğsam yine yapardım. Gençken her şey mümkün görünür derler, dünyayı değiştireceğini falan sanarsın. Kim bilir, belki de yaparsın? Öyle ya da böyle, bir gün sadece seni hatırlayacak kadar seven birinin aklında yaşayacak bir anı olacaksın.

Ben dünyayı değiştiremedim ama, kalbime yakışarak yaşadım.

Ben Ada.

Bu benim masalım.






Haziranın ilk haftasıydı, benim on dokuzuncu yaşımın da son günü. Güneş tepede inci gibi parlıyordu, dalga seslerine karışan martı çığlıklarını dinlerken gözlerimi yummuştum. Bugün hayatta olmak için güzel bir gündü.

"Ada, pst."

Dalgınca dışarıyı izlerken Rüya'nın beni dürtmesine tepki vermedim. Ama beni rahatsız etmeye devam etti. "Pst! Ada! Baksana buraya!"

"Rahat bıraksana kızı!" dedi Lara gülerek. "Leyla gibi denizi izliyor... Aşık olmuş belli ki."

Lara'ya döndüm. "Destekli salla. O kadar da değil."


"O konuşunca bakıyorsun da bana niye bakmıyorsun?" diye çıkıştı Rüya. "Saksı mıyım ben burda?"


"Sen öyle pstlayınca oda spreyi sanmışım, kusura bakma," diyip keyifle güldüm. "Niye darlıyorsunuz beni? Şurda iki dakikacık huzurla dışarısını izleyeceğim-"


"Arkadaki çocuk," diye fısıldadı bana doğru eğilip. "Oturduğumuzdan beri gözlerini senden alamıyor. Ama çocuğu bir görsen... Sanki Adonis yeryüzüne yeniden inmiş köşede oturuyor. Ayaklı sanat eseri."


"Ee ne yapayım?" dedim omzumu silkip. "Belki tanıdığı birine benzetmiştir. Olamaz mı?"


"Aynen. Umalımda gelecekteki sevgilisine benzetmiş olsun," diyerek sinsice güldü. "Acaba soyadı isminin yanına yakışıyor mu. Çocuklarınız kime benzer. Sen şimdiden düşün bunları ne olur ne olmaz..."


Ada'ya Düşen MeteorHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin