Voorwoord

442 31 6
                                    

Janet Jackson - made for now ft. Daddy yankee
____________________


Maar goed. *zucht*.

Ik haat schrijven.

Nee dat is geen grapje. Ik hou van verhalen schrijven en avonturen bedenken en baas zijn van je eigen wereldje enzo, en ik ben zo gepassioneerd over dit verhaal! Echt je zou denken dat ik verslaafd ben, maar het ook echt op papier schrijven is vermoeiend!

En dan raak je afgeleid door de wereld en de natuur... nou nee alleen muziek en social media.

En dan niet dat je zelf foto's post ofzo, maar dat je andere mensen stalkt.

Maar! Het is me gelukt! En zal ik je eens wat vertellen... het is best wel een klein beetje heel goed *smiley face*

Ik vind het persoonlijk wel goed, al zeg ik het zelf. Als jullie tips hebben wees gerust en vertel het me maar. Dan wordt ik er alleen maar beter van.

Dank julliewel voor het lezen van mijn eerste en nu ook mijn tweede boek en als je het voorwoord niet hebt geskipt ben je een heel aardig en geduldig persoon.


MAAAAAR!!!

Voordat je jezelf delft in dit géwéldige avontuur, stel ik voor dat je een paar dingen van tevoren afweet:
1
In dit boek komen gore scenes voor! Je weet wel, met veel bloed en moordenaars die wezens heel genadeloos vermoorden. Dus als je daar niet zo tegen kan, lees dit boek dan maar niet. (Het kan ook reuze meevallen, zeggen jullie het maar)

2
Niets, maar dan ook NIETS, mag hiervan gekopieerd worden! Mijn verhaal komt uit mijn brein dus is het verhaal van mij:)

3
Het zal wel een tijdje kunnen duren voordat het derde boek eraan komt. Want ik heb dit boek alvast helemaal uitgeschreven en dat zal ik ook met de volgende doen.

4
En als laatste: GEEN GEZEUR!!!. Als er een derde boek komt zal ik die ook eerst helemaal uitschrijven. Dus de hele tijd zeuren over dat je nu alvast een hoofdstuk wilt hebben ofzo kan je lekker ergens anders doen:)

Ja ben je klaar XxloveRead? Dat zal je vast wel denken nu als je akkoord bent gegaan met alles en niet bent afgeschrikt. Ja, ik ben klaar en geniet van mijn fantasie verhaal!!!

XxloveRead;)
****

Eudox | boek 2 | Dawn Of SecretsWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu