17. BÖLÜM

20K 839 96
                                    

Derin lavaboya gidip işlerini hallettikten sonra ellerini de yıkayıp çıktıktan sonra. Bir anda kolundan çekilmesi ile tekrar lavaboya girdi. Tam çığlık atacağı esnada arkasındaki kişi ağzını kapatınca bu çabası boşa çıktı. Korku ile titreyip çırpınırken bir anda arkasındaki kişi ellerini ağzından çekip Derini kendine çevirdi. Derin gördüğü kişi ile şaşkına dönerken ağzından tek bir isim çıkmıştı.

"Serkan! "

Derin şaşkınca Serkan a bakarken Serkan ise pişkin bir şekilde gülüyordu. Derin bir anda olduğu durumun farkına varınca hızla bağırdı. Daha doğrusu bağırmaya çalıştı. Çünkü Serkan hemen ağzını elleriyle kapatmıştı.

"İM-"

"Şışh. Derin olmuyor ama böyle ben bir buçuk ay senin hasretinle yanarken sen daha ilk dakikadan kaçmaya çalışıyorsun. "

Serkan konuştukça Derin daha çok çırpınıp ayağıyla kapıya vurunca Serkan kapıyı kilitleyip Derini oradan uzaklaştırdı. Karşıdaki duvara yaslayıp kendisi de karşısında durdu.

"Şimdi elimi ağzından çekeceğim ama sakın bağırmaya kalkma. "

Derin olumlu anlamda kafasını sallayınca Serkan ellerini çekmişti.

"Serkan lütfen bırak gideyim."

"Aaaaa ama daha yeni başlıyoruz. "

"Serkan bak lütfen bırak. Yaptıkların yetmedi mi? Hem ben artık Yiğitle evliyim. "

Serkan Derinin söyledikleri ile önce kahkaha attı. Ardından da bağırarak konuşmaya başladı.

"Ah evet evlisin. Hemde o  Yiğit denen piçle. O gün oradayım Derin sizin evin arkasında her şeyi duydum. Eğer o şerefsiz gelmeseydi şimdi benimle evli olacaktın. Anladın mı? BENİMLE."

Derin Serkan ın kendinden geçmiş bir şekilde bağırarak konuşmasından her ne kadar korksa da bunu belli etmeyip konuştu.

"Sen . Sen tüm bunlara sebep olmuşken bir de utanmadan gelip izledin mi?"

"Evet çünkü ben iki sene boyunca o günü beklemiştim. Evet çünkü seni deli gibi istiyorum ve inan bana bunun için yapmayacağım şey yok. "

"Aklını kaçırmışsın sen. Ben artık Yiğitle evliyim ve onu seviyo-"

"SUS. Sakın o cümleyi tamamlama. Sen sadece beni sevebilirsin. "

"Seni sevmedim hiçbir zamanda sevmeyeceğim. Sana umut bile vermedim. "

"Evet umut vermedin. Ama ben zaten çoktan senin bu ormanları andıran yeşil gözlerine, her yanımdan geçişinde burnuma dolan o mis gibi kokuna aşık olmuştum zaten. Şimdi söyle bakalım sen bana umut versen ne vermesen ne? Zaten bu yürek senin için yanmış bir kere. "

Derin Serkan ın adım adım kendine yaklaşmasını üstelik utanmadan birde başını boynuna doğru eğip kendini koklamasına daha fazla dayanamayarak Serkanı hızla itti.

"Daha fazla bu saçmalığa dayanamayacağım çabuk ver şu anahtarı. Yoksa çığlık atıp herkesi buraya toplayacağım. "

"Topla Derin inan ki ben bundan memnun bile olurum. Ama seni daha fazla kızdırmak istediğim için asıl konuya geliyorum. Sana bir ay süre Derin. Ya o Yiğit denen şerefsizden ayrılırsın ya da olacaklardan ben sorumlu olmam. "

"Sen kafayı yemişsin. Öyle bir şey asla olmayacak. Şimdi ver şu anahtarları buradan hemen gitmek istiyorum. "

"Tamam al. Ama unutma Derin sadece bir ay. Bir ay sonra olacakların sorumlusu sadece sen olursun ve inan bana hiç acımam. "

Kalbim Senin (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin